Muntatge de fotos de la reina Letizia en primer pla mirant a càmera i una imatge circular de la seva mare, Paloma Rocasolano
GENT

Així se sent Paloma Rocasolano després de fer-se públic el problema de Letícia

Després de veure el tracte que rep la seva filla Letícia, Paloma Rocasolano ha optat per no quedar-se de braços plegats

Paloma Rocasolano i Letícia no han deixat de tenir problemes des que del Burgo va decidir trencar el seu silenci a través de les xarxes socials. Situació que, segons ha transcendit, ha generat un nou enfrontament entre Felip VI i la sogra.

Tant és així que, cansada del tracte que està rebent la seva filla des que va sortir a la llum aquesta informació, la infermera jubilada ha fet un cop sobre la taula.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres de sol i vestit rosa, i Felip de perfil

Tal com s'ha informat les últimes hores, Paloma Rocasolano no ha tingut objeccions a afrontar-se al seu gendre. I tot després de veure com l'estat anímic de la reina Letícia ha empitjorat considerablement.

Des que va sortir a la llum el suposat afer de Jaime del Burgo i la monarca espanyola, la imatge pública de la dona de Felip VI s'ha vist greument perjudicada. I prova d'això és la poca repercussió pública que té avui dia.

La reina Letizia amb el rei Felip durant la visita a un museu a Amsterdam

Durant tots aquests mesos, han estat comptades les ocasions en què hem pogut veure la filla de Paloma Rocasolano acudir a un esdeveniment públic en solitari. A més, segons hem pogut veure en les seves darreres aparicions, el protagonisme de Letícia en aquests actes també ha disminuït de manera significativa.

Fa unes setmanes, va sortir a la llum la preocupació que tenia Felip després d'adonar-se que estava sent eclipsat, meditativament parlat, per la seva dona. Un problema que, gràcies a aquest escàndol, ja han aconseguit solucionar des de Casa Real.

Paloma Rocasolano es revela després de conèixer problema de la seva filla Letícia: s'ha enfrontat a Felip VI

No hi ha cap dubte que les confessions que ha fet Jaime del Burgo sobre el seu suposat affaire amb Letícia han acabat fent efecte a la monarca espanyola. I prova d'això són tots els problemes que han aparegut des de llavors a la vida de la filla de Paloma Rocasolano.

D'una banda, l'actual reina d'Espanya ha vist com la seva popularitat i protagonisme a la societat ha disminuït. Tot i això, aquest no seria l'únic contratemps amb què està havent de bregar.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb unes arracades de perles i Jaime del Burgo somrient amb una jaqueta grisa

Arran de totes les declaracions que ha fet públiques aquest empresari navarrès, el matrimoni amb Felip VI s'ha vist greument perjudicat. Tant és així que, segons diversos experts a Casa Real, la seva relació està totalment trencada, encara que tots dos segueixen convivint al palau de la Zarzuela.

Una situació que ha generat que Letícia se senti totalment aïllada a casa seva. Per tot això, i després de veure com ha afectat aquesta situació la salut mental de la seva filla, Paloma Rocasolano ha decidit no callar més.

Tal com ha transcendit, farta del tracte que se li està donant a la reina dins del palau, la infermera jubilada no ha tingut objeccions a enfrontar-se a Felip VI. Amb qui, des de fa temps, no manté cap vincle.

Tot i que en el passat existia una bona sintonia entre ells, actualment, la relació entre Paloma Rocasolano i el seu gendre està completament trencada. Tant és així que la mare de Letícia s'ha convertit en persona non-grata dins de la Zarzuela.

Una delicada situació familiar que es va generar a conseqüència de les polèmiques declaracions de Jaime del Burgo. Fa uns mesos, l'advocat va deixar al descobert el paper que, segons ell, va jugar la sogra del rei al seu affaire amb la monarca.

Segons va revelar en aquell moment, Paloma Rocasolano els va oferir el seu pis de Madrid per a les trobades. Gest que Felip VI no pot perdonar.

➡️ Gent

Més notícies: