ELS MILLORS CONSELLS SOBRE ECONOMIA I FINANCES

La informació més rellevant i actualitzada sobre el món financer. Aquí trobareu recursos valuosos sobre ajudes governamentals i privades, guies pràctiques sobre finances personals, i consells per gestionar els seus diners de manera eficient.

Explorem a fons els diferents programes de seguretat social disponibles, detallant com se'n pot beneficiar i quins són els requisits necessaris per accedir-hi.

Una dona amb expressió de preocupació és davant d'una oficina d'ocupació a Madrid, amb bitllets de 500 euros ratllats en primer pla.
Persona estampant un document amb un segell, amb un requadre que mostra el logotip del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social d'Espanya.
Parella de gent gran somrient mentre usen un ordinador portàtil, amb un gràfic de signes d'interrogació i un mapa de Catalunya a la cantonada superior dreta.
Muntatge d´una família i el logo d´Hisenda
Un metge amb bata blanca sosté un estetoscopi mentre es mostra un cartell del Ministeri d?Ocupació i Seguretat Social d?Espanya.
Una parella gran somrient usant un ordinador portàtil amb bitllets d'euro en primer pla.
Muntatge d'una guardiola de porquet i una rodona amb bitllets d'euro
Una dona somrient amb un telèfon mòbil a la mà davant d'una oficina d'ocupació.
Imatge de fons d'una oficina d'Hisenda amb una altra imatge d'un bitllet de 200 euros i dues emoticones, una interrogant i una cartera amb bitllets
Muntatge amb una parella d'uns 50 anys asseguts revisant documents amb cara seriosa i un cercle amb un senyal del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social
Un home amb ulleres i expressió preocupada mira el telèfon mòbil, amb un edifici del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social d'Espanya al fons.
Un home signa un document, amb una casa en miniatura a la mà, i al cercle el logotip d'Hisenda
Una dona amb expressió de sorpresa sosté les ulleres davant d'una oficina plena de persones treballant en ordinadors.
Un bloc de pisos al fons, amb un home pensatiu i un cercle amb bitllets d'euros.
Imatge de fons duna persona preocupada al costat duna altra de diners i una altra duna mà usant un mòbil dins de Wallapop
Una dona amb expressió de sorpresa sosté les ulleres davant d'un edifici amb un cartell del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social d'Espanya.