ELS MILLORS CONSELLS SOBRE ECONOMIA I FINANCES

La informació més rellevant i actualitzada sobre el món financer. Aquí trobareu recursos valuosos sobre ajudes governamentals i privades, guies pràctiques sobre finances personals, i consells per gestionar els seus diners de manera eficient.

Explorem a fons els diferents programes de seguretat social disponibles, detallant com se'n pot beneficiar i quins són els requisits necessaris per accedir-hi.

Una dona ensenya diversos bitllets, polze enlaire, amb una imatge d'Hisenda al cercle
Una parella de gent gran somriu mentre observa un feix de bitllets d'euro, amb un cercle vermell i signes d'interrogació al fons.
Un home aixeca el puça en senyal d'aprovació, amb un fons de bitllets i monedes d'euro, i diversos bitllets de 50 euros al cercle
Muntatge d'un home gran amb un telèfon mòbil i al costat dret un marc amb una imatge de diversos bitllets d'euro i una calculadora
Persona en una oficina amb les mans a la cara i bitllets d'euro en primer pla.
Un home signa un document, amb una casa en miniatura a la mà, i al cercle el logotip d'Hisenda
Un home gran amb ulleres i barba blanca, vestit amb una camisa clara, mira cap avall mentre sosté un got d'aigua; al cantó superior esquerre de la imatge hi ha un requadre amb una foto de l'edifici del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social d'Espanya.
Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una mà amb una cartera i al capdavant un jubilat preocupat
Una dona gran asseguda en una taula, amb una imatge del Ministeri d?Ocupació i Seguretat Social d?Espanya en un cercle vermell superposat.
Un home amb expressió de sorpresa es cobreix la boca amb les mans, mentre que al fons es veuen bitllets i monedes d'euro.
Imatge de fons d´un cartell de la Seguretat Social i una imatge d´un home amb gest pensatiu
Un edifici de pisos al fons, amb diversos bitllets de 50 euros i al cercle, el logotip d'Hisenda
Una dona amb expressió de sorpresa sosté les ulleres davant d'un edifici amb un cartell del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social d'Espanya.
Una parella de persones grans somriu mentre mira una tauleta, amb un flascó ple de monedes etiquetat com "PENSION" en un cercle vermell a la cantonada esquerra de la imatge.
Un home gran amb ulleres i barba blanca observa un feix de bitllets d'euro mentre un símbol d'advertència vermell amb un signe d'exclamació apareix a la cantonada superior esquerra.
Dona gran amb targeta de crèdit i telèfon, preocupada, amb imatge de parella de viatgers al fons.