Muntatge de dona amb la maleta a l'aeroport i una captura del tiktok de @daviiglezz on se'l veu imitant un treballador d'aeroport, amb camisa i barba
MOLT +

La divertida reacció d'un tiktoker després de veure quin és l'últim trend d'Instagram

Segur que has vist aquesta mena de stories entre els teus contactes de la famosa xarxa social Instagram

A Instagram és habitual que sorgeixin tendències perquè els usuaris comparteixin fotografies de la seva vida. La que està tenint més èxit aquesta darrera setmana és una anomenada 'foto viatgera o un 2024 sense viatges'. Per participar-hi, cal pujar una foto d'algun dels teus viatges, tant se val de quan.

Se suposa que el motiu de compartir una foto és per tenir sort, per la qual cosa tots els supersticiosos hauran de participar.

Si no comparteixes les teves fotografies, no viatjaràs el pròxim any, cosa a la qual ningú no vol arriscar-se. Aquesta tendència ha tingut tant d'abast que ja l'han compartida més d'un milió i mig de persones de tot el món.

Una paròdia amb molt d'humor i por

L'usuari de Tiktok Deivi, el compte del qual és @daviiglezz, s'ha fet ressò d'aquesta tendència i ha publicat un vídeo on es pregunta d'on ve l'èxit d'aquesta tendència. “Què passa que em vetaran a totes les aerolínies?”, es pregunta. “Potser és un conveni amb AENA o alguna cosa” continua.

Deivi es mostra preocupat i fantasieja amb el que pot passar a aquelles persones que no han volgut participar en el trend. Al seu vídeo simula una situació força hilarant. Aneu a l'aeroport i a l'hora d'embarcar no us ho permeten.

El personal no us deixa passar. Li exigeix que mostri una foto viatgera i la data en què la va pujar a Instagram. Pel tiktoker, aquesta és una excusa perquè la gent presumeixi dels viatges que ha fet.

Captura de Tiktok de l'usuari @daviiglezz on parla de manera graciosa amb una dessuadora marró amb la caputxa peusta
Deivi s'imagina que passarà als que no segueixen aquesta tendència | @daviiglezz


Es desconeix qui va començar aquesta tendència, però està clar que només és una superstició. Afortunadament, aquesta mena de coses només podrien passar en un episodi de Black Mirror.

No et preocupis si no l'has compartit, per viatjar només necessites el DNI o el passaport, però no un registre de les xarxes socials.

Encara que jo no acostumo a creure en aquesta mena de coses, he volgut curar-me en salut. Així que per si de cas he seguit la tendència i he compartit una de les meves fotos viatgeres. Tu ja ho has fet?