Imatge de dos homes sobre un fons negre. Un és Marc Ribas

El restaurant de Barcelona que ha tancat després de fer-ho malament a ‘Joc de Cartes’

‘Joc de Cartes’ va posar la pitjor nota de tota la història del programa a aquest restaurant

El restaurant Can Miserias, ubicat al carrer Comte Borrell número 106 de Barcelona, ha decidit tancar temporalment les seves portes. Tot va passar després de participar al programa de TV3, Joc de Cartes. En el format, s'avaluen restaurants amb projectes culinaris similars a una determinada zona.

La decisió de tancar es basa en l'avaluació rebuda, que va ser la pitjor de la història. Marc Ribas, presentador del programa, va avaluar diversos aspectes de l'establiment Can Miserias, incloent-hi la neteja, la conservació dels aliments i la qualitat dels plats. Després de tenir en compte aquests elements, els seus competidors li van atorgar una puntuació de 3,1, mentre que el Marc li va assignar un 3,9.

A més, les xarxes socials es van omplir de comentaris després del capítol i el local va rebre una allau de crítiques. Aquesta situació va portar els propietaris del restaurant barceloní a prendre la mesura dràstica de tancar les portes per reconsiderar i, possiblement, replantejar el seu negoci.

El propietari del local va explicar el seu desastrós pas per Joc de Cartes

En una entrevista amb Catalunya Ràdio, Oriol Vallet, propietari de Can Miserias, va compartir les seves reflexions sobre la seva participació al programa de TV3.

Vallet va admetre que afrontar l'aparició a TV3 va ser un desafiament considerable, especialment les 48 hores prèvies a l'esdeveniment, sentint-se nerviós i ansiós. Va reconèixer que temia fer el ridícul davant del públic.

Àlex Comellas i Oriol Vallet, propietaris de 'Can Miserias' i concursants de 'Joc de cartes' estiu
Propietaris del restaurant tancat després de 'Joc de Cartes' | TV3

Tot i la seva aprehensió, la seva filla el va persuadir perquè veiés el capítol. Després de fer-ho, Vallet es va sorprendre gratament en adonar-se que, malgrat les seves limitacions, havia portat la situació amb autenticitat i noblesa.

El propietari va subratllar la resiliència de l'establiment. L'exemple és que si realment ho haguessin fet malament, no haurien resistit a desafiaments com la pandèmia i les obres al carrer. Tampoc haurien resistit les dificultats amb el permís per a la terrassa, que està lluitant per obtenir durant cinc anys.

Oriol Vallet va respondre a la pregunta clau sobre el tancament temporal de Can Miserias. El propietari va explicar que planegen reobrir pròximament, encara que aprofitaran aquest temps per a una preparació culinària més sòlida.

Solidaritat amb el local tancat després de Joc de Cartes

Tot i la decisió dels propietaris d'allunyar-se dels fogons després de l'emissió del capítol, nombroses persones han expressat la seva solidaritat de maneres diferents.

Les ressenyes de Google del seu negoci es van omplir de comentaris positius. Aquest gest ha portat Can Miserias a experimentar un canvi en la valoració, passant d'un 3,9 sobre 5 a un 4,1.

A les xarxes socials també van rebre comentaris de gent que considerava que el programa no havia estat just amb el restaurant barceloní.