Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández rient amb una camisa de quadres el 15 de novembre de 2023
TELEVISIÓ

L'últim regal que Jorge Fernández ha acceptat d'una concursant de 'La Ruleta'

Jorge Fernández ha mostrat la seva sorpresa en trobar-se amb aquest detall inesperat

Jorge Fernández podem dir que viu una autèntica aventura cada vegada que es posa al capdavant de La Ruleta de la Suerte. Sí, perquè no sap per on sortiran els concursants.

La naturalitat dels participants i la reacció de Jorge Fernández són dues de les claus de l'èxit del format. I precisament un d'aquells instants inesperats s'ha produït en aquests darrers programes. El que ha passat és que s'ha quedat bocabadat en rebre un regal d'una de les noies que hi ha assistit per concursar-hi.

Jorge Fernández rep un regal especial d'una concursant

Jorge Fernández, des que s'encén el pilot vermell a La Ruleta de la Suerte, sap que qualsevol cosa pot passar a plató. Bona mostra d'això és que aquests dies un concursant li ha explicat la singular història del perquè havia decidit anar-hi. I també una participant l'ha deixat perplex en regalar-li alguna cosa.

La responsable de sorprendre'l ha estat Irene, una embriòloga que ha confessat que és una dona molt inquieta. Sí, perquè, després d'haver fet el doctorat, ha decidit emprendre també. Ha creat la seva pròpia marca de cosmètica natural i que fins i tot fa tallers perquè la gent aprengui a fer els seus propis productes.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb la concursant Irene parlant el 14 de novembre de 2023
Jorge Fernández ha rebut un regal artesanal d'Irene | Atresmedia

Per tant, el que ha fet ha estat regalar a Jorge, a Laura Moure i al cantant uns articles de la seva marca. En concret, uns sabons. Segons li ha explicat: “Per a tu i per a Joaquín són sabons de romaní i per a ella de roses”.

El presentador basc, davant d'aquest detall inesperat, ha afirmat: “Moltíssimes gràcies, ja tenim regalet i, a més, natural. La veritat és que fan molt bona olor”. Tan encantat ha quedat amb el sabó, que, entre rialles, li ha dit al líder del grup musical: “Ja veuré si te'l dono”.

Jorge Fernández comparteix, a més, aficions amb la concursant

Jorge Fernández ha tingut, a més, connexió amb Irene per un altre motiu. En efecte, perquè comparteixen aficions com són l'esport i fer escapades “en una furgo camperitzada, que jo sé que això a tu t'agrada. M'agrada agafar-la i viatjar al nord, a la teva terra”.

Davant d'aquest comentari, ell ha respost: “Home, és clar. Això és una cosa que m'encanta”.

Jorge Fernández en el plató de la ruleta de la suerte el 19 de maig de 2023
Jorge Fernández ha quedat encantat amb la visita de la concursant | Antena 3

Encara més, precisament després, el presentador ha aprofitat per presumir de la seva comunitat autònoma, el País Basc, i dels racons tan espectaculars que té. Sí, perquè el primer panell li ha donat l'oportunitat de parlar de La Galea, un lloc de Getxto que ha recomanat encaridament visitar.