Fotomuntatge Agnès Marquès amb una imatge d'un casament i la Fontana di Trevi de fons
TELEVISIÓ

El misteriós desig d'Agnès Marquès lluny de Catalunya: Boda a la vista?

Agnès Marquès es troba de viatge en una de les ciutats més romàntiques del món i hi ha un detall que podria desfermar rumors de boda

Els presentadors de TV3 són lluny dels platós gaudint de les vacances de Nadal. Una és Agnès Marquès, conductora del programa de les tardes de la televisió pública de Catalunya. El 'Planta Baixa'.

El cert és que molts dels treballadors de la corpo, no solen compartir amb els seus seguidors parts de la seva vida privada. Tot i això, Agnès Marquès ha publicat algunes imatges del seu viatge. I hem pogut saber que es troba a una de les ciutats més romàntiques del món.

Agnès Marquès lluny de Catalunya

Malauradament, la presentadora del 'Planta Baixa' no ha revelat amb qui es troba de viatge. Tot i això, tot apunta que es tractaria d'unes vacances familiars amb la seva parella i la seva filla petita Olívia.

Gràcies a les seves publicacions al seu compte d'Instagram, hem pogut saber que el destí escollit per Agnès Marquès ha estat Roma. I si bé és cert que la ciutat de l'amor per excel·lència és París, la capital italiana es podria considerar la segona ciutat més romàntica, si més no, d'Europa.

Així, Agnès Marquès ha pogut gaudir de la moda italiana amb maniquins que simulen ser el David de Miquel Àngel, el Colosseu de Roma i la Fontana di Trevi. I fins aquí podem llegir. Per què, de moment, la catalana no ha compartit res més.

Imatge de l´Instagram d´Agnès Marquès d´uns maniquins simulant ser el David de Miquel Àngel
Agnès Marquès gaudeix de la moda italiana. | Instagram, @marquesagnes

Aquestes són algunes de les instantànies que la presentadora de TV3 ha fet durant el seu viatge a Roma. Però la que més ha sorprès, és una en què es troba a la Fontana di Trevi. I és que Agnès Marquès podria estar donant-nos una pista per a aquest 2024.

Imatge de l'Instagram d'Agnès Marquès del Colosseu de Roma
Agnès Marquès visita el Colosseu de Roma. | Instagram, @marquesagnes

El desig d'Agnès Marquès

Com hem dit, ha sorprès, i molt, una de les seves publicacions. Concretament la de la Fontana di Trevi. On ha acompanyat la imatge amb una frase molt significativa. "Que demani un desig", ha escrit Agnès Marquès a la foto. Podria significar alguna cosa? Nosaltres creiem que sí.

Imatge de l'Instagram d'Agnès Marquès de la Fontana di Trevi
El desig d'Agnès Marquès. | Instagram, @marquesagnes

I és que tal com explica la llegenda, qui llenci una moneda per sobre de l'espatlla a la font, tornarà a Roma algun dia. Dues monedes propiciaran una trobada amb l'amor de la seva vida i amb tres monedes es casarà amb la persona que estima.

Nosaltres ens decantem més per la darrera opció. La primera queda descartada perquè és molt probable que Agnès Marquès hagi visitat Roma més d'una vegada. La segona també, ja que Agnès Marquès ja té parella i una filla en comú, l'Olívia.

D'aquesta manera, només ens queda l'opció de la boda. Fins ara, no podem confirmar que la periodista estigui casada. Així que, amb aquest desig, podrien sonar campanes de casament a TV3 aquest 2024. Qui sap.