Muntatge de fotos de primer pla de Jorge Fernández, amb rostre somrient, i de fons un pla general del plató de 'La Ruleta de la Suerte'
TELEVISIÓ

Jorge Fernández ha fet un pas important fora de 'La Ruleta' abans de 2024

Jorge Fernández ha fet alguna cosa relacionada amb la seva faceta més personal a què no ens tenia acostumats

Jorge Fernández s'acomiada avui dels seguidors de La Ruleta de la Suerte fins a l'any que ve. El presentador basc s'ha consolidat com una de les figures més estimades pel públic. Malgrat que fa molts anys que es troba davant les càmeres, Jorge Fernández és discret amb la seva vida privada; ara, a punt acomiadar el 2023, el comunicador ha donat una sorpresa a tothom.

El popular presentador d'Antena 3 trencava fa uns dies la regla de no donar detalls sobre la seva vida sentimental. Tanmateix, alguna cosa el va fer canviar d'opinió.

Jorge Fernández feia una excepció en compartir a Instagram una imatge en què apareixia amb la seva parella, Nora Aristegui. Tots dos es mostraven feliços i somrients en un dels seus últims viatges, en concret a Amsterdam, la capital dels Països Baixos.

Jorge Fernández és conscient de l'interès que genera la seva vida més enllà de les càmeres

La relació de Jorge Fernández i Nora Aristegui es va donar a conèixer a finals de l'any 2017 quan van publicar unes instantànies esquiant a Baqueira-Beret. Més endavant, el presentador i la seva noia tornaven a compartir una altra fotografia, aquesta vegada en blanc i negre, on ella apareixia asseguda a sobre d'ell, d'esquena a càmera.

Des de llavors, amb prou feines hi havia testimoni de la seva relació, per la qual cosa d'aquesta darrera publicació s'ha fet ressò. Va ser una sorpresa tornar a veure la parella posant sobre un pont de la capital neerlandesa passejant amb bicicleta al costat dels canals. “A Holanda utilitzen el terme gezellig per fer referència a un estat d'ànim plaent i alegre”, apuntava Fernández a les seves xarxes socials.

Storie de Jorge Fernández a Instagram amb Nora Arístegui posant en un pont
El presentador de 'La Ruleta de la Suerte' publicava per sorpresa imatges del viatge que ha fet amb la seva xicota | Instagram, @jorgefdeztv

Sis anys de relació que el conductor de La Ruleta de la Suerte i la de Bilbao han aconseguit mantenir lluny del focus. El presentador sempre s'ha esforçat per separar la seva faceta professional de la més íntima i personal. Jorge Fernández, conscient de l'interès que suscita ser una figura popular, va saber des del principi que no es volia convertir en notícia per assumptes personals.

Aquest és el motiu pel qual ha protegit la relació amb la parella. Nora és tècnica superior en Dietètica i especialista en plans nutricionals per a la pèrdua de pes i hàbits de vida saludables. La xicota del presentador de La Ruleta de la Suerte du a terme disciplines per fomentar hàbits de vida saludables de la Clínica Euskalduna de Bilbao.

A més, entre les seves aficions destaquen practicar esport i viatjar, activitats que comparteix amb la seva parella. Jorge ha confessat diverses vegades que és un apassionat de la mar i del surf d'estel, aficions de les quals ha deixat constància al seu perfil d'Instagram.

Muntatge de Jorge Fernández en un photocall i Nora Arístegui informal
Jorge Fernández sempre ha procurat mantenir la seva parella en un discret segon pla | e-noticies.cat, GTRES

La xicota de Jorge Fernández té una professió que no té res a veure amb la de la seva parella

Arístegui està perfectament integrada a la família del presentador i manté una relació excel·lent amb el fill d'aquest, Ian. L'únic fill de Jorge Fernández és fruit de la relació amb la model Lucía Marzo.

Fernández grava els programes de La Ruleta de la Suerte a Madrid, però té fixada la seva residència a Bilbao. El comunicador ha aconseguit mantenir l'equilibri entre la seva vida professional i personal. Sens dubte, un dels motius pels quals ha decidit continuar vivint a la capital biscaïna és, en gran part, per la seva passió per l'esport i la natura.