Muntatge del plató d''El Desafío' al fons, Victoria Federica amb rostre neutre, Mónica Cruz seria amb una jaqueta daurada i els cabells recollits i el logo del programa
TELEVISIÓ

'El Desafío' deixa entreveure si Victòria Federica seguirà els passos de Mónica Cruz

Victòria Federica, igual que Mónica Cruz, serà concursant d''El Desafío', programa d'èxit d'Antena 3

Victòria Federica serà, sens dubte, la gran estrella de la nova edició d'El Desafío, que ara s'està gravant. I ho serà per dues raons. Primer, per ser neboda del rei i, segon, perquè aquest format d'Antena 3 serà el seu debut a la televisió.

Victòria Federica atraurà tota l'atenció del públic d'El Desafío, que ja ha deixat clara una cosa. Ni més ni menys que la noia haurà de seguir els passos de Mónica Cruz, una de les participants de la darrera temporada. I és que s'haurà d'enfrontar a algunes de les proves més dures que la ballarina també ha dut a terme.

El Desafío deixa clar que Victòria Federica seguirà els passos de Cruz

El Desafío ja està gravant la seva cinquena temporada, de la qual tothom està parlant molt abans fins i tot que comenci a emetre's. I això és perquè compta amb la participació de Victòria Federica. Una jove, que pertany a la família de Felip VI, que ha decidit fer el salt a la televisió, per potenciar la seva imatge pública i la seva tasca com a influencer.

El concurs sap que hi ha fet un gran fitxatge, perquè generarà molta expectació i curiositat dels espectadors per descobrir-la. Sí, perquè fins ara el que se'n coneix és, sobretot, la seva vida sentimental. Encara que també les festes i els escàndols que ha protagonitzat.

Primer pla de Victòria Federica de Marichalar mirant a càmera

El Desafío ja ha estat donant a conèixer alguns detalls de la seva nova edició i s'han filtrat informacions sobre l'actitud de Victòria Federica. De la mateixa manera, ha deixat entreveure que la noia, que compta amb el suport del seu pare en aquesta aventura, afrontarà molts dels reptes que ha fet Mónica Cruz. Reptes de tota mena que demostraran les seves habilitats en matèria de coordinació, força i resistència, per exemple.

Així, la neboda del monarca haurà de fer proves complicades com ara l'apnea, que en la darrera edició ha tingut com a guanyador Pablo Castellano. Però també d'altres gens fàcils com la del tir amb arc, que ja és un clàssic del format, coreografies o fins i tot la de percussió corporal.

Captura de Mónica Cruz mirant Roberto Leal a El Desafío

Això sí, si Victòria Federica vol estar a l'altura de Mónica, s'haurà d'entregar molt, perquè aquesta ha donat el millor de si. Per això, encara que no ha arribat a la gran final d'El Desafío, ha demostrat ser una participant tot terreny, que ha donat un enorme joc al format.

El Desafío: tot el que se sap de la cinquena edició

El Desafío no ha donat gaires dades de la seva pròxima edició, encara que sí unes quantes d'interessants. Entre aquestes que, a més de Victòria, participaran Genoveva Casanova, Manuel Díaz, Feliciano López, Lola Lolita i Susi Caramelo. Sense oblidar tampoc Roberto Brasero i Gotzon Mantuliz.

Per si no n'hi hagués prou, s'ha revelat que Roberto Leal continuarà presentant El Desafío i també que repetirà el jurat. Per tant, estarà format per Santiago Segura, Pilar Rubio i Juan del Val. Aquest ha arribat a confessar que Genoveva ha patit un contratemps durant una de les proves i s'ha lesionat, encara que no ha revelat l'abast.

Muntatge dels concursants de la cinquena edició del Desafiament: Victòria Federica, Genoveva Casanova, Feliciano López, Lola Lolita, Roberto Brasero, Susi Caramelo, Gotzon Mantuliz i El Cordobés

També es coneix que El Desafío va començar a gravar aquesta nova edició el passat 1 de març. I una cosa més. Pel que sembla, Victòria Federica ha congeniat bé amb dos dels seus companys: amb la influencer Lola Lolita i amb el torero Manuel Díaz.

➡️ Televisió

Més notícies: