Muntatge d'Arantxa del Sol seria amb els cabells recollits i Carlos Sobera parlant amb una camisa de colors

TELEVISIÓ

Carlos Sobera pren una decisió en saber que no tornarà a treballar amb Arantxa del Sol

Carlos Sobera ha mostrat un comportament sobre això que ha passat amb Arantxa del Sol que ha sorprès


Carlos Sobera ha presentat fa unes hores l'última gala de Supervivientes, concretament de Tierra de Nadie. Una gala en què la gran absent ha estat Arantxa del Sol. Ella ja no tornarà a ser-ne a cap, després de confessar com va actuar en un moment puntual a l'illa.

El públic esperava que Carlos Sobera parlés sobre això que va passar amb la presentadora, però no ha estat així. Ell hi ha pres una determinació i és mantenir el silenci en tot moment, cosa que ha sorprès molts espectadors.

Carlos Sobera decideix la seva manera d'actuar després de no poder tornar a treballar amb Arantxa del Sol

Carlos Sobera ha estat testimoni que el pas d'Arantxa del Sol per Supervivientes ha estat marcat per la relació amb Ángel Cristo. Primer, van ser amics i, després, es van convertir en enemics. Tot perquè, segons l'asturiana, ell va explicar mentides de la seva vida matrimonial.

Aquestes suposades falsedats del concursant van portar la seva companya a distanciar-se'n i fins i tot a clavar-li una clatellada. I aquest gest el va revelar ella al plató diumenge passat, cosa que ha comportat que Telecinco prengui mesures.

Carlos Sobera ha conegut que el reality ha decidit que no pot permetre el comportament d'Arantxa. Per això, Mediaset ha anunciat que ella està vetada, no tornarà a estar al plató.

Captura d'Arantxa del Sol al plató de Supervivientes amb Carlos Sobera

El presentador de Supervivientes ha tingut notícia d'aquesta decisió i l'ha hagut d'acatar. Ho ha fet alhora que també ha seguit les pautes del concurs quant a no esmentar l'exparticipant. D'aquesta manera, a la gala no s'hi ha referit en cap moment, ha decidit optar pel silenci.

Així, no ha explicat als espectadors el perquè de l'absència de la dona de Finito de Córdoba. Encara més, quan Laura Matamoros ha arribat al plató i ha preguntat per aquella, Sobera s'ha tensat. Ràpidament ha canviat de conversa i no li ha donat cap resposta.

Captura de 'Supervivientes' amb Laura Matamoros seria mirant cap avall i Carlos Sobera amb els braços plegats el 14 de maig de 2024

Aquest comportament de Carlos ha sorprès molt el públic de Supervivientes, que s'hi ha mostrat molt molest. A les xarxes, s'ha retret al basc i al programa que no s'hagin referit a Arantxa en cap moment de la nit.

Per això, hi ha comentaris com aquests: “Haurien d'explicar què ha passat, perquè sembla que ho estan tapant”, “Laura pregunta per la seva companya i el presentador canvia de tema. No dic res més” i “És tot tan fosc i sinistre que sembla fins i tot guionitzat”.

Sense oblidar tampoc: “Se m'està travessant Ángel i més amb el veto d'Arantxa”, “No han comentat res, déu-n'hi-do” i “Res, zero. No saben resoldre temes correctament”.

Carlos Sobera calla i Arantxa del Sol reacciona davant dels fets

Carlos Sobera, per les indicacions que li han donat des de l'organització de Supervivientes, ha mantingut el silenci sobre Arantxa del Sol. Vaja, com si ella no existís i no hagués concursat en el reality.

Tanmateix, l'asturiana sí que s'ha manifestat en certa manera. Ho ha fet a Instagram compartint a les seves històries diverses publicacions de suport que ha rebut dels seus fans. Són publicacions on se li indica que estan al seu costat, que la defensen i que se senten satisfets del seu pas per Supervivientes.

Storie d'Arantxa del Sol a Instagram amb els missatges de suport del club de fans el 15 de maig de 2024

D'aquesta manera, ella ha volgut demostrar que, malgrat tot, continua comptant amb seguidors incondicionals. I això és una cosa que la fa molt feliç, ja que la situació que viu no és precisament fàcil. Tenir el suport d'aquells l'anima a tirar endavant i a quedar-se amb la part bona de l'experiència viscuda.

➡️ Televisió

Més notícies: