Fotomuntatge d'Artur Peguera i Cristina Riba amb les instal·lacions de TV3 de fons

TELEVISIÓ

Artur Peguera, la parella de Cristina Riba que és pare d'una altra periodista de TV3

Cristina Riba és vídua i Artur Peguera està divorciat i tots dos es van enamorar als platós de la televisió pública de Catalunya

Artur Peguera és una de les cares més conegudes de la televisió pública de Catalunya. El català és el presentador dels esports al TN cap de setmana i, a més, és parella de la seva companya Cristina Riba. Segons va publicar En Blau, es van enamorar a TV3.

Tot i això, la parella és molt discreta pel que fa a la seva relació. Tant és així que no comparteixen fotografies plegats a les seves xarxes socials i poques vegades es deixen veure junts. Cal recordar que Cristina Riba és vídua i Artur Peguera està divorciat.

Artur Peguera, parella de la seva companya Cristina Riba

Cristina Riba, companya d'Artur Peguera i la seva parella actual, va perdre el seu marit. "Àlex amb 39 anys té una mort sobtada, m'ho diuen i lògicament et passen moltíssimes coses pel cap. Et quedes en xoc", va explicar a la 31a edició de La Marató de TV3.

"Però sobretot el que et passa és, per què ha passat? Amb l'autòpsia em diuen que és un aneurisma a l'aorta. A partir d'aquí, comences a pensar amb els símptomes, com pot ser? Si ell estava bé, estava perfecte. Què ens ha passat per alt?", va relatar la periodista.

Tal com va explicar Cristina Riba, quan et trobes en una situació d'aquestes característiques, vols saber què ha passat, que se t'ha pogut escapar. Ja que el seu marit estava completament sa.

Tot i això, temps després, Artur Peguera i Cristina Riba es van enamorar i ara formen una de les parelles més boniques de la corpo.

Imatge de Cristina Riba a TV3
Cristina Riba és l'actual parella d'Artur Peguera. | TV3

La filla d'Artur Peguera, cara coneguda de TV3

A més, a la televisió pública de Catalunya no només hi treballa la parella d'Artur Peguera. La seva filla també forma part de la corpo. Júlia Peguera és de les periodistes més joves de la cadena catalana, on es va incorporar l'any 2021.

La filla d'Artur Peguera primer va passar pel programa Tabús de David Verdaguer i, actualment, es troba treballant al Tot es mou. A més, Júlia Peguera també ha fet diverses cobertures per a TV3, com la catifa vermella dels Premis Gaudí.

Una professió que li ve del seu pare, un dels periodistes esportius més populars de Catalunya.

➡️ Televisió

Més notícies: