Muntatge de Nagore Robles somrient amb un collaret de diamants, Sandra Barneda somrient i un pensament

TELEVISIÓ

Algú de Telecinco revela el que Sandra Barneda pensa realment de Nagore Robles

Sandra Barneda ha opinat fora de càmeres de Nagore Robles, la seva exparella, i de la decisió que té entre mans

Nagore Robles està de màxima actualitat per la seva nova relació sentimental, la primera que es coneix després de la seva ruptura amb Sandra Barneda. Una ex amb què manté una bona relació i amb la qual continua treballant a Mediaset.

Precisament ara algú d'aquest grup, Marta Peñate, ha filtrat una dada interessant i inesperada. Ha revelat el que Sandra Barneda pensa en realitat de Nagore Robles. En concret, el que opina sobre si aquesta decidirà fer el pas de convertir-se aquesta nit en concursant de Supervivientes o no.

El que Sandra Barneda pensa que farà Nagore Robles

Nagore Robles va topar diumenge passat amb una oferta laboral inesperada. Supervivientes, després del seu desafiament de manifestar que substituiria Carmen Borrego al reality si cobrava igual, li va oferir convertir-se en participant. El programa va acceptar la seva condició i li va posar sobre la taula aquesta proposta que va deixar tothom, inclosa a ella, amb la boca oberta.

La basca va demanar una mica de temps per pensar què fer sobre això. Encara que aquesta nit, a la gala de Tierra de Nadie, ja haurà de donar la resposta. I la veritat és que tothom n'està parlant.

Captura de Sandra Barneda i Nagore Robles amb cares serioses al plató de Supervivientes
Nagore Robles va topar amb una proposta que no esperava | Telecinco

Un exemple és que Peñate, col·laboradora del format i companya de Robles, ha explicat el que pensa Barneda sobre aquesta oferta. La canària ha relatat que fora de càmeres va poder parlar amb la presentadora sobre què faria la seva ex. Al blog que té a Mediaset, ha escrit: “Suso, Sandra i jo, durant la publicitat, debatem sobre les possibilitats que existeixen que Nagore acabi a Hondures”.

“Suso i jo creiem que n'hi ha poques, però Sandra té fe”. Vaja, que l'exparella de la basca confia que acceptarà la proposta i podrà donar-li un fort impuls al programa quant a audiència. I és que aquella té una vertadera legió de fans.

Muntatge de Marta Peñate seriosa amb els cabells recollits i Nagore Robles amb els cabells recollits, les mans juntes i la llengua fora
Peñate ha revelat el que Sandra Barneda pensa sobre què farà Nagore Robles | e-noticies.cat, Mediaset

Això sí, els dos col·laboradors esmentats no pensen que la seva companya faria el pas de marxar a l'illa. Suso, perquè considera que fer-ho malament al concurs danyaria la seva imatge pública. I Marta, perquè opina que tot és molt precipitat i a aquella li agrada tenir-ho tot controlat.

Nagore Robles, l'exparella de Sandra Barneda, està en una difícil cruïlla

Nagore Robles aquesta nit ha d'indicar a Supervivientes si accepta la seva oferta i marxa rumb a Hondures. I la veritat és que no serà fàcil prendre aquesta decisió. Primer, perquè està vivint un moment molt dolç amb la seva xicota actual, Carla Flila, i segon, per qüestions laborals.

Pel que fa a aquests motius professionals, Marta ha relatat que “ella ens va dir que hi aniria, però si li posposen els projectes que té pendents. Sobretot, les col·laboracions amb algunes marques a què no vol fallar, perquè té contracte i compromisos amb aquestes. A més, em va dir que tenia por pel fet que no s'havia preparat psicològicament per anar-hi”.

La mateixa Nagore Robles ara s'ha volgut manifestar a les xarxes socials sobre això. Ha compartit a les seves històries una foto de Madrid amb el text següent: “Des de diumenge estic molt nerviosa. Prendre una decisió tan important t'omple de dubtes i aturar la ment, de vegades, és molt complicat”.

“Només espero prendre la decisió correcta. Ens veiem aquesta nit a Supervivientes”.

Storie de Nagore Robles a Instagram amb una imatge de la ciutat des dels afores el 2 d'abril de 2024
Nagore Robles ha deixat clar que la determinació que ha de prendre és molt complicada | Instagram, @nagore_robles

L'expectació per saber què farà l'ex de Sandra Barneda és màxima, tant que les xarxes fa dies que es treuen foc demanant que sigui concursant. Exemples són missatges com aquests: “Vaja, sens dubte, seràs la millor participant”, “No juguis amb les nostres il·lusions i ves-hi” i “Que entri al reality seria una fantasia. Per fi, tindria una favorita”.

➡️ Televisió

Més notícies: