Dabiz Muñoz i al seu costat un cercle amb una truita de patates semilíquida

MOLT +

Les tres millors truites de patates sense ceba de Madrid per a Dabiz Muñoz

Dabiz Muñoz ha explicat diverses vegades que la truita de patates no porta ceba i en aquests establiments podria trobar-la

El conegut xef, Dabiz Muñoz, ha explicat en repetides ocasions el seu gust per la truita de patates pura, on ous i aquest tubercle es fusionen. És per això que potser al xef li costa trobar un establiment on la facin sense ceba, un clàssic ja a tots els bars. Aquí us presentem els tres millors llocs on podeu trobar aquesta especialitat, perquè Dabiz Muñoz pugui prendre nota.

La truita de patates és un dels plats més tradicionals de la nostra cuina, sent una de les tapes més sol·licitades a bars i restaurants. Dabiz Muñoz té clar que consisteix la seva senzilla recepta: ous, patata, sal i oli d'oliva; sense res més. ''Amb un producte de qualitat, no cal ficar-li aquesta dolçor en absolut'', comentava Dabiz en diverses ocasions.

Primer pla de Dabiz Muñoz somrient al 2023
Dabiz Muñoz és un gran xef del país | Europa Press

En aquests bars madrilenys, Dabiz Muñoz podrà trobar les millors broquetes sense ceba:

Casa Dani: el lloc on Dabiz Muñoz podrà tastar la truita de patates més famosa

En aquest bar hi ha truita de patates més famosa de Madrid o, almenys, la que té el millor premi. Compte amb el primer Premi Millor Truita de Patates d'Espanya, que es va realitzar el 2019. L'elaboració en aquest lloc es fa amb patata agra manxega, ous frescos de gallines criades en llibertat i oli de gira-sol.

Tot i que en aquest lloc la fan amb ceba, també tenen l'opció sense aquesta verdura, que és per la qual Dabiz Muñoz es decantaria. També és possible demanar-la per lliurament a domicili mitjançant Uber Eats.

Truita de patata en un plat
Aquesta truita de patates ha guanyat el premi a la millor | Bar Casa Dani

Taverna Pedra: la truita de patates a l'estil Dabiz Muñoz, semilíquida i cremosa

En aquesta taverna, els amos elaboren la truita de patates més demandada de tota la capital. Des de fa uns anys, és costum que a molts llocs la truita se serveixi semilíquida i cremosa, i aquí és just com la fan. El secret d'aquest lloc és que fan servir ous de gallina jove, amb no més de dos dies de posta.

D'aquesta manera fan la truita coent-la uns segons per cada costat i, naturalment, sense res més.

Truita de patata semilíquida en un plat
En aquest bar la fan semilíquida | Taberna Pedraza

La Retasca: la recepta tradicional de truita de patates per a un xef a l'alçada com Dabiz Muñoz

En aquest lloc, a les mans dels fogons, hi ha un altre gran de la cuina, Juanjo López. Aquest és un dels grans defensors del producte del país, fent la truita amb ous campers. Però aquest no és l'únic secret que amaga aquesta truita de patates, ja que porta sagí en comptes d'oli d'oliva.

El cuiner ho avisa: ''encara que no us ho cregueu, aquesta és la veritable recepta tradicional''. Haurà d'anar un expert com Dabiz Muñoz a comprovar-ho, en aquest cas.

Truita de patates en un plat
Aquesta truita segueix la recepta tradicional | Restaurante La Remasca
➡️ Molt +

Més notícies: