Primer pla de Miguel Urdangarin amb rostre neutre pels carrers de Vitòria
FAMÍLIA REIAL

Així és la nova vida de Miguel Urdangarin després de l'accident que va patir a Ginebra

Ja han passat tres mesos des que Miguel Urdangarin es va lesionar el genoll en un curs de monitor d'esquí

El 23 de març passat es van encendre totes les alarmes al voltant de Miguel Urdangarin. Segons va transcendir en aquell moment, el noi va patir una aparatosa caiguda durant una de les classes de monitor d'esquí. Accident que es va produir als Alps suïssos, a punt de complir quatre mesos de l'inici d'aquest curs.

Durant els dies posteriors, el tercer fill dels exducs de Palma va estar rebent diverses sessions de fisioteràpia, però finalment va haver de passar per quiròfan. I encara que al principi es va dir que necessitaria uns sis mesos de rehabilitació, res més lluny de la realitat.

Miguel Urdangarin mirant el mòbil amb una armilla grisa, pantalons curts vermells i una bossa

Tal com hem pogut veure les últimes setmanes, Miguel Urdangarin ja està pràcticament recuperat de la lesió. Tant és així que per fi ha pogut deixar aquest episodi de banda per començar amb una nova etapa a la seva vida.

I encara que no podrà acabar aquest curs fins que el genoll dret no estigui en perfectes condicions, el jove està aprofitant per dedicar temps a la resta de les seves aficions.

Imatge de Miguel Urdangarin amb la reina Sofia i la infanta Elena

El 5 de maig passat vam poder veure Miguel Urdangarin gaudint d'un dels seus esports favorits: el tennis. Aquell dia, el fill de Cristina va acudir amb la reina Sofia, la infanta Elena i Victòria Federica a la Caja Mágica per presenciar la gran final del Mutua Madrid Open.

Miguel Urdangarin continua amb la seva vida després de l'accident que va patir als Alps suïssos

Després de finalitzar els seus estudis en Ciències del Mar a la Universitat londinenca de Southampton, Miguel Urdangarin va decidir tornar amb la seva mare a Ginebra. Moment en què va patir aquest accident d'esquí.

Des de llavors, el jove ha estat vist diverses vegades per la capital del nostre país. Tant és així que fa unes setmanes va sortir a la llum una informació inesperada.

Muntatge amb foto de la reina Sofia al costat esquerre i Miguel Urdangarin al costat dret, tots dos en pla mitjà mirant a càmera

Tal com va assegurar la revista Semana el 6 de juny passat, Miguel Urdangarin havia decidit viure una temporada a Madrid després de posar fi als seus estudis superiors. Notícia de què es va fer ressò després de parlar amb fonts de tota solvència.

A més, segons es va confirmar en aquell moment, la raó principal per la qual s'havia instal·lat a La Zarzuela amb la seva àvia era per començar amb els estudis de postgrau. Ara bé, uns dies després, es va confirmar que aquesta informació no era del tot certa.

Actualment, Miguel Urdangarin viu a cavall entre Ginebra i Madrid mentre es recupera de la lesió de genoll per poder acabar el seu curs de monitor d'esquí.

I serà justament després quan el fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin decideixi si vol o no començar amb els estudis de postgrau.

➡️ Família reial

Més notícies: