Fotomuntatge amb una imatge de fons de TV3, al capdavant Anna Simon i diverses persones d'incògnit amb interrogants
TELEVISIÓ

Qui són els 10 concursants de 'El tros', el nou programa d'Anna Simon a TV3

La televisió pública catalana ja ha revelat els 10 participants del nou concurs presentat per Anna Simon

TV3 estrena aquest dimecres, 22 de maig, un nou programa. Es tracta d'El tros, un reality en què diversos urbanites s'enfronten entre si per ser el millor agricultor de Catalunya.

Ja fa dies que se sabia que al capdavant d'aquest concurs hi haurà Anna Simon, acompanyada per l'agricultora Marina Pifarré i el youtuber 'rural' Miquel Montoro. Tot i això, encara no es coneixien els protagonistes d'El tros a TV3: els concursants.

Els 10 concursants d'El tros, el programa d'Anna Simon a TV3

Fins ara. La televisió catalana ha revelat finalment el nom, la professió i l'aspecte dels participants d'El tros, el programa d'Anna Simon a TV3.

"Ja tenim els 10 urbanites preparats per a la batalla campal més gran de tots els temps!", ha publicat el compte d'Instagram de 3Cat. L'objectiu del concurs no és cap altre que descobrir quin s'adapta millor a la vida rural, venint d'un entorn completament urbanita.

1. Mari Pérez

La primera concursant és Mari Pérez, de Castellar del Vallès. Treballa com a dermoconsellera, però, com ella mateixa es defineix, "soc força activa, tot i que no em considero influencer, sinó 'influmierder'".

2. Gerard Querol

Gerard Querol, de Sant Cugat del Vallès, és el segon concursant que s'enfrontarà als desafiaments d'El tros de TV3. Ha estudiat Dret i Relacions Internacionals i actualment és Project Manager d'una fundació.

3. Judit Cánovas

La tercera concursant del programa Anna Simon és Judit Cánovas. Prové del cèntric barri de Gràcia de Barcelona, i va estudiar Negoci Internacional i Màrqueting a la Universitat Pompeu Fabra.

4. Albert Delgado

Albert Delgado, de Santa Cristina d'Aro, també competeix per ser el millor urbanita que s'adapta a un entorn rural. Actualment, resideix a Barcelona i, a més de tenir un pòdcast, es dedica a pujar vídeos a YouTube o TikTok.

5. Maurice Gomis

Maurice Gomis és el cinquè participant d'El tros, amb Anna Simon. Prové de Mataró i, encara que no s'han revelat gaires detalls sobre la seva persona, promet donar molta guerra al concurs.

6. Laia Viudez

La sisena concursant és Laia Viudez. Tot i que viu a Alpicat, ha revelat que se sent "superurbanita i em trobareu sempre a Lleida".

7. David

En David, "de Rubí de tota la vida", també participarà en El tros de TV3, presentat per Anna Simon. Segons ha revelat, els seus amics li diuen el 'bohemi' del grup.

8. Clàudia Cunill

Clàudia Cunill, d'Andorra, és la vuitena participant del nou programa de la televisió pública de Catalunya. Es dedica al sector immobiliari, però fa contingut a les xarxes. Actualment, resideix a El Pas de la Casa.

9. Júlia

La penúltima concursant és la Júlia, de Riells i Viabrea. Ha estudiat Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona, i treballa a l'Agència de Publicitat a Barcelona.

10. Òscar Llobet

Finalment, el darrer concursant que lluitarà per ser el millor urbanita en un entorn rural és Òscar Llobet, de Vilanova i la Geltrú. "Tinc un objectiu claríssim. En dos anys, guanyar un Gaudí o un Goya a Millor actor revelació", ha revelat.

No sabem si participar en El tros serà el primer pas per aconseguir els seus objectius, però el cert és que, a partir d'aquest dimecres, concursarà per guanyar en el programa de TV3 presentat per Anna Simon.

➡️ Televisió

Més notícies: