Fotomuntatge entre una imatge de Quim Masferrer i de fons els estudis de TV3
TELEVISIÓ

Quim Masferrer al·lucina amb les audiències d'ahir d''El Foraster' a TV3

Les audiències revelen el futur del presentador


Quim Masferrer és el líder indiscutible dels dilluns. Aquest dilluns, al sisè capítol de la temporada, s'ha tornat a convertir en un dels líders de la corpo. La realitat és que, gràcies a ell, TV3 sap que registrarà bons números cada dilluns.

Això no és res nou per a la corpo. Doncs, totes les temporades del programa han estat ben rebudes pel públic de TV3. Aquesta temporada està passant el mateix: Quim Masferrer és el líder dels dilluns i no té rival, les seves dades ho demostren.

En aquest sisè capítol, Quim Masferrer ha visitat les Valls d'Àneu, una part del Pirineu català, situades a la comarca del Pallars Sobirà, a Lleida. Seguint la tendència dels capítols anteriors, Quim ha tornat a superar totes les expectatives. Doncs, el seu programa, 'El Foraster' continua mantenint la bona ratxa.

'El Foraster' registra la millor xifra de la seva història

Aquest dilluns 23 d'octubre TV3 va tornar a ser la cadena més vista a Catalunya. Segons les dades compartides per elmondelatele.cat, la televisió pública catalana va aconseguir una quota total d'un 18,9%, situant-se a 9,5 punts d'Antena 3, la segona més vista (9,4%).

Les bones xifres de la cadena pública catalana han deixat en segon pla les altres cadenes. El 'TN Vespre' i 'El Foraster', de TV3, van ser els dos espais més vistos del dia.

'El Foraster' no només va aconseguir mantenir la seva bona ratxa, sinó que va aconseguir la millor xifra de la temporada. Aquest dilluns va aconseguir un 29,3% de quota i 559.000 espectadors, la millor xifra de tota la seva història. És a dir, la millor quota de les nou temporades del programa.

Un molt bon resultat, que únicament es va veure superat per l'imbatible 'TN Vespre', de Toni Cruanyes, que va aconseguir menor quota (24,7%), però més espectadors (579.000). Aquestes dades situen els dos programes a molt poca distància. 'El Foraster' va estar a 20.000 espectadors d'aconseguir Cruanyes.

Tal com ha indicat Rocco Steinhäuser, les xifres que ha registrat el programa ajuden TV3 a ser la més vista de dilluns. L'aportació del programa a la cadena és de 3 punts. Concretament, l'analista ha indicat el següent:

Sens dubte, l'aventura del presentador pel Pirineu català va tornar a tenir recompensa. Va batre el seu rècord històric i, a més, va tornar a sorprendre l'audiència.

➡️ Televisió

Més notícies: