Muntatge de fotos del repartiment de la sèrie de TVE 'La Promesa' amb un emoji de cor trencat al costat

'La Promesa' a punt d'anunciar la ruptura de la parella més estimada de la sèrie

'La Promesa' viurà un moment del qual tothom parlarà molt

La Promesa està vivint uns darrers dies realment interessants i trepidants, que tenen els espectadors enganxats. I aquesta setmana seguirà aquesta mateixa línia, segons els avanços que s'han revelat.

La Promesa, en concret, girarà aquests dies al voltant d'una de les parelles més importants i estimades del públic. Tindrà lloc la seva separació, cosa que comportarà un enorme enrenou al palau dels marquesos de Luján. Encara més, aquesta separació obrirà el camí a noves trames que, de la mateixa manera, resultaran molt atractives per al públic.

La Promesa revelarà la fi de la relació de la parella tan estimada

La Promesa ens ha deixat aquests dies enganxats al televisor veient, fonamentalment, l'escapada romàntica de Jana i Manuel. Però aquesta setmana també s'han de preparar a la ficció de La 1. És clar, perquè s'insinua un embaràs, un nou personatge s'incorpora al palau i un altre se'n va.

No obstant això, potser el que més interès suscitarà és la ruptura entre Jana i Abel. Ruptura que ella es planteja tirar endavant després dels moments viscuts amb Manuel. I és que té clar que qui estima realment és el senyoret, amb qui continuarà buscant oportunitats per veure's i continuar vivint la seva passió.

Així, la jove serventa de La Promesa plantejarà a María Fernández que vol trencar la seva relació amb el metge. Té clars els seus sentiments i, a més, creu que aquell es mereix que sigui sincera. Tanmateix, la seva amiga la intentarà frenar i l'animarà que reflexioni abans de prendre una determinació.

Jana no li fa gaire cas i decideix no seguir el seu consell. Per aquest motiu, es planta davant d'Abel i li explica la veritat, encara que no tota, de la seva escapada inesperada. Li relata que no va ser a Còrdova i també li confessa que hi ha un altre home a la seva vida.

El metge de La Promesa es queda perplex amb tot allò que li explica la seva noia, encara que es mostra comprensiu amb la situació. I això fa que ella es quedi més tranquil·la, encara que només temporalment. Al final, pren la decisió de trencar la seva relació amb ell per poder continuar apostant pel seu amor amb Manuel.

Captura de 'La Promesa' amb Abel amb la mà en una boina i Jana mirant-lo
'La Promesa' mostrarà la ruptura entre Jana i Abel | RTVE

La seva determinació la comunica a María, que descobrirà una cosa inesperada. S'adonarà que Abel no té tan clar que la ruptura s'hagi produït de manera contundent i no està disposat a quedar-se de braços plegats.

La Promesa: més trames que cobraran protagonisme aquesta setmana

La Promesa té preparats, a més dels indicats, uns altres temes molt interessants per als seus espectadors. Per exemple, podran veure que Jimena continua entestada a descobrir qui va acompanyar Manuel en la seva escapada i on van ser. El que farà serà intentar treure informació a diversos membres del servei, sense resultats, això sí.

A més, aquest matrimoni viurà un altre punt d'inflexió que podria fer saltar-ho tot pels aires. Passarà quan ella prengui una decisió sense consultar-lo.

Captura de 'La Promesa' amb Jimena amb un barret de palla
'La Promesa' evidenciarà la situació complicada en què es troba la dona de Manuel | RTVE

Per si no n'hi hagués prou, Curro continuarà acostant-se al marquès, cosa que suscitarà els recels i les enveges de Cruz. Per això serà molt vigilant del jove i començarà a intentar descobrir quines intencions li mouen.

Així mateix, els espectadors de la sèrie de La 1 veuran que l'estat de salut de Rómulo empitjora, encara que ell vol continuar amb la seva feina. I tampoc no cal obviar que Simona, per fi, es retrobarà amb el seu fill, Antoñito. Aquest acudirà a veure-la, després d'anys sense relació, i en fer-ho li donarà una sorpresa absolutament inesperada, que la deixarà bocabadada.