Muntatge amb el plató de 'GH VIP' al fons, Carmen Alcayde somrient i Laura Bozzo seria
TELEVISIÓ

La notícia sobre Carmen Alcayde que ha deixat molt tocada Laura Bozzo a 'GH VIP'

Carmen Alcayde ha aconseguit una cosa que ha enfonsat la seva companya de reality

Carmen Alcayde ha aconseguit convertir-se, a poc a poc, en una de les concursants imprescindibles de GH VIP. I és que al programa aporta diversió, xafarderies i fins i tot més d'una baralla.

Precisament per tot això, Carmen Alcayde ha rebut les últimes hores una informació realment important: és una de les salvades de les nominacions. I aquesta decisió del públic ha deixat enfonsada la seva amiga i companya Laura Bozzo. És clar, perquè ella continua a la palestra i veu cada cop més a prop la seva expulsió.

Carmen Alcayde rep una notícia que la fa esclatar d'alegria

Carmen Alcayde, malgrat les crítiques ferotges que rep per part de Belén Rodríguez al plató de GH VIP, ha esdevingut una de les favorites del públic. Per això, fa setmanes que els espectadors la salven de les nominacions. I això és el que ha passat novament les últimes hores.

L'excol·laboradora de Sálvame s'ha assegut al sofà per conèixer, de boca de Ion Aramendi, el nom del primer salvat. I, en sentir el seu nom, no ha pogut evitar saltar d'alegria i abraçar-se els companys. Tot mentre deia: “Això és impossible”, i a continuació va dedicar la salvació als seus fills.

“Juro que aquesta vegada pensava que no em salvaria. Pensava que seria Zeus o Laura. Per tant, no m'ho crec, és el millor dia de la meva vida”.

Captura de 'GH VIP' amb Carmen Alcayde saltant al sofà, Zeus, Michael i Naomi aplaudint i Laura Bozzo mirant-la seria el 19 de novembre de 2023
Carmen Alcayde ha saltat d'alegria en conèixer la seva salvació, que ha provocat l'enfonsament de la seva companya | Mediaset

L'alegria de Carmen ha contrastat amb la cara seriosa de Laura Bozzo, que moltes vegades ha estat ella qui ha esquivat les nominacions. Tant és així que el presentador li ha preguntat com estava i si s'imaginava que Alcayde seria la salvada. I ha respost: “M'ho esperava, perquè tinc tots els vots en contra del team blau, especialment de la gent que estima Jessica”.

“Jo sé que Carmen té una relació excel·lent amb Jessica, aleshores la que es baralla soc jo. Òbviament, a mi no em salvarien i ho vaig dir des del principi. A mi em votaran per expulsar-me”.

Després d'això que ha passat amb Carmen Alcayde, Laura Bozzo està molt afectada

Carmen Alcayde ha continuat mostrant la seva felicitat per ser una setmana més al concurs. I Laura, visiblement preocupada, ha tingut una altra esperança de salvar-se. Sí, perquè a la gala s'ha alliberat un altre nominat de ser a la palestra.

Tanmateix, en aquest cas, el públic ha decidit que sigui Naomi qui evités la situació. I això ja ha acabat d'enfonsar Bozzo, que tem més que mai ser expulsada, després de quedar-se nominada amb Zeus i amb Michael.

Carmen, igual que tots els companys, ha sentit la peruana deixar de manifest que dijous que ve és ella qui se'n va. Ho ha fet reiterant que “sabia que no seria salvada perquè he tingut molts problemes amb Jessica i Luitingo. Tota la gent que els dona suport m'expulsarà a mi”.

“He complert el meu somni de ser aquí dos mesos i el públic m'ha donat suport. Jo me'n vaig dijous i s'ha acabat”.

Alcayde ha mirat amb cara d'incredulitat i tristesa Bozzo, Naomi li ha donat la raó i l'esmentat Luitingo s'ha mostrat enfadat. Fins i tot aquest ha esclatat contra la peruana afirmant: “Sempre diu el mateix. Està sempre amb el mateix discurs i cansa una mica”.

Sense oblidar que Jessica també s'ha manifestat en contra de les paraules de Laura. Exactament, ha afirmat: “No hi estic gens d'acord. Allò que diu és surrealista”.

Carmen Alcayde s'enfronta a Laura

Carmen Alcayde ha estat pletòrica amb la seva salvació i també amb la de Naomi. Però qui no ha estat gens feliç ha estat Laura, que fins i tot ha tingut un xoc amb totes dues. Elles li han retret que no estigui contenta per totes dues, que són les seves amigues.

Davant aquest comentari, la presentadora ha afirmat: "Jo sabia perfectament que vostès se salvarien i m'encanta. Es van salvar a costa d'acoltellar-me a mi i llançar-me a tots". Unes paraules que han ofès Naomi seriosament: "Nosaltres sempre ens alegrem de les teves salvacions".

Caldrà esperar per veure si l'expresentadora d'Aquí hay tomate aconsegueix fer les paus amb Bozzo. Però, amb això que s'ha vist, qualsevol cosa pot passar a la casa de GH VIP.