Muntatge de la portada de 'Ni que anéssim' i Mila Ximénez somrient amb una samarreta negra
TELEVISIÓ

'Ni que fuéramos' parla de Mila Ximénez en un dia clau: es confirmen les sospites

'Ni que fuéramos' ha tingut un record per a Mila Ximénez, que va morir el juny del 2021 per culpa d'un càncer

Mila Ximénez va ser durant anys una de les col·laboradores més importants de Sálvame, on es va guanyar l'afecte dels seus companys i del públic. Per això quan va morir, el juny del 2021, va deixar un enorme pesar entre tots ells.

Ara molts dels amics de Mila Ximénez en aquell programa, que va ser cancel·lat per Telecinco inesperadament, s'han tornat a posar davant de les càmeres. Estan treballant a Ni que fuéramos, que s'ha estrenat de manera recent.

I en aquest espai s'han recordat d'ella en un dia molt especial, el del seu aniversari. D'aquesta manera, s'ha confirmat el que se sospitava. Primer, que no oblidarien aquesta data tan assenyalada i segon, que continuen tenint-la molt present en les seves vides.

Mila Ximénez es fa protagonista de Ni que fuéramos

Mila Ximénez, que va morir fa tres anys a causa d'un càncer de pulmó, hauria fet ahir, 21 de maig, 72 anys. I als nombrosos fans d'ella i de Sálvame no els va passar per alt aquesta data. Per això, va començar a indicar-se a les xarxes que caldria veure Ni que fuéramos, perquè segur que la recordarien per aquest motiu, com així va ser.

Captura de Kiko Matamoros i María Patiño a 'Ni que anéssim'

María Patiño va ser en ple directe qui va donar peu a fer-li un petit homenatge a la seva gran amiga ja desapareguda. Ho va fer dient: “Avui seria l'aniversari de Mila. Us la imagineu aquí, al canal Quickie? Quina revolució hauria estat”.

Després d'això, altres col·laboradors es van voler sumar i tenir unes paraules cap a Ximénez. Aquest va ser el cas, per exemple, de Víctor Sandoval, que va manifestar: “Estàs aquí amb nosaltres”. És més, Kiko Matamoros va exposar: “Un petó fort per a Mila”.

I, tot seguit, la presentadora no va dubtar a llançar diversos petons mirant cap amunt. Sí, com si els enviés al cel.

Amb aquest gest va quedar clar que els seus companys la segueixen tenint molt present i no dubten a recordar quan correspon. I no només els que ara treballen a Ni que fuéramos, també els que van compartir tardes amb ella i no estan en aquest projecte. Aquest seria el cas de Kiko Hernández, que va pujar una tendra publicació.

En concret, ell va penjar a les seves stories fa unes hores un collage amb imatges de Mila somrient. I amb les mateixes va escriure: “Avui compliries 72 anys. Sempre seràs eterna als nostres cors”.

Storie de Kiko Hernández a Instagram amb diverses imatges de Mila Ximénez el 21 de maig de 2024

Mila Ximénez és igualment recordada per nombrosos espectadors a aquest dia especial

Mila Ximénez ha quedat demostrat que va calar molt profund entre els seus companys de Sálvame, però també entre el públic del programa. Un exemple és que, pel que hagués estat el seu aniversari, són molts els espectadors d'aquell que l'han recordat. Ho han fet deixant-li a xarxes uns missatges realment emotius i plens d'afecte.

Així, poden llegir-se tuits com aquests: “Ella sí que sabia què era fer tele i entretenir”, “El que se la troba a faltar” i “Es diu que ningú és imprescindible. Però ella sí que ho és”.

Als que s'uneixen: “Sempre serà eterna”, “Moltíssimes felicitats, Mila. Un petó al cel”, “El que m'hauria agradat veure-la a Ni que fuéramos” i “Me'n recordo molt. Estaria orgullosíssima que la seva família Sálvame segueixi fent allò que els agrada, entretenir i divertir-nos”.

Sense oblidar-ho tampoc: “Jo crec que des del cel estarà orgullosa del programa d'avui. Són increïbles, però sense ella no és el mateix” i “Glòria eterna per a ella”.

➡️ Televisió

Més notícies: