Imatge de Jordi Sánchez amb una camisa blava i Jole Joan amb una camisa negra amb el logo de La que s'acosta al mig
TELEVISIÓ

El missatge de Joel Joan a Jordi Sánchez per 'la pasta' que guanya a La que se avecina

Joel Joan va deixar un missatge a Jordi Sánchez en una entrevista amb Helena García Melero al programa 'Tot es Mou'

Joel Joan, reconegut pel seu icònic paper com David Güell a la reeixida sèrie de TV3 'Plats Bruts', va ser el convidat especial al programa 'Tot es Mou' de TV3 . L'entrevista, conduïda per Helena García Melero , va ser una xerrada distesa i agradable que va abordar diversos aspectes de la carrera i la vida de l'actor.

Durant la conversa, Helena García Melero no va deixar passar l'oportunitat de fer a Joel Joan la pregunta que tots els seguidors catalans de Plats Bruts estaven ansiosos per escoltar. "Hi haurà una nova temporada de la 'Plats Bruts'?", va deixar anar sense premeditació. Davant aquesta pregunta, Joel Joan va respondre amb rialles contagioses i un to desenfadat, deixant clar que una nova temporada no sembla estar als plans propers.

Joel Joan deixa clar que 'Plats Bruts' no té data de tornada

"Creus que el senyor Jordi Sánchez, amb la pasta que està fent allà als Madriles fent 'Aquí no hay quien viva', vindrà aquí per quatre xavos?", va expressar entre rialles Joel Joan. En realitat, la sèrie on interpreta Jordi és 'La que se avecina' , suposada continuació d''Aquí no hay quien viva'.

Antonio Recio (Jordi Sánchez) al tràiler de la temporada 14 de La que s'acosta de Prime Video
Jordi Sánchez a 'La que s'Avecina' | Prime Video

L'entrevistadora va preguntar amb curiositat per què no podria venir, i Joel Joan va afirmar amb certa ironia: "Igual Jordi té un germà bessó que ve a interpretar el seu paper". I no n'hi ha per menys, perquè Jordi Sánchez fa més d'una dècada que protagonitza un paper en una de les sèries espanyoles més rellevants, 'La que se Avecina'.

Imatge dels personatges principals de 'Plats Bruts' de TV3
'Plats Bruts' no sembla tenir data de tornada | CCMA

Quant genera 'La que se Avecina'?

'La que se avecina' segueix sent un èxit per a Telecinco, generant importants ingressos a través de reposicions a FDF. Tot i la disminució de l'audiència a l'emissió tradicional, l'acord amb Amazon Prime Video i les repeticions a FDF han revitalitzat l'interès. La sèrie, que ha assegurat tres noves temporades fins al 2025, és un pilar crucial per a Telecinco.

Tot i que els episodis s'han repetit nombroses vegades, la sèrie continua sent líder a la TDT cada dia de l'any, generant grans audiències. S'emeten 3.700 hores de la sèrie durant tot l'any.

Carlos Areces, Paz Padilla, Jordi Sánchez com a Antonio Recio i Nathalie Seseña com a Berta Escobar a la temporada 14 de La que s'acosta
'La que s'Avecina' és una de les sèries més vistes d'Espanya | Prime Video

Alberto Caballero, creador de la sèrie, va compartir que s'han emès 15.552 capítols distribuïts a Telecinco, FDF i altres canals. No s'hi inclouen les visualitzacions en plataformes de streaming com Amazon Prime Video.

Va destacar que un episodi específic acumula al voltant de 50 milions d'espectadors mensuals només a les repeticions de FDF. Aquest èxit continuat subratlla la duradora popularitat de 'La que se avecina' a la televisió espanyola.

Cada actor de 'La que s'Avecina' cobraria al voltant de 4.000€ per capítol. Això suposaria que Amador (Pablo Chiapella) o Antonio Recio (Jordi Sánchez) s'endurien uns 50.000€ per temporada. Superant amb escreix aquesta xifra es troba Susanna Griso, que estaria rebent uns 8.700€ per cada programa d''Espejo Público' i altres col·laboracions.