Muntatge de fotos de primer pla de José Antonio Avilés i Laura Bozzo, tots dos amb rostre seriós
TELEVISIÓ

José Antonio Avilés frena GH VIP per destapar el passat misteriós de Laura Bozzo

José Antonio Avilés l'ha posada en qüestionament

José Antonio Avilés, malgrat que fa pocs dies que és concursant de GH VIP, ha aconseguit revolucionar per complet la casa. Amb els seus tripijocs ha introduït trames i ha provocat conflictes que estan generant interès.

José Antonio Avilés, així mateix, ha aconseguit treure de polleguera alguns participants veterans i estimats pel públic com ara Laura Bozzo. El cordovès, sabedor del pes de la peruana, no ha dubtat a atacar-la on li fa més mal: les seves filles. I fins i tot ha optat per intentar desemmascarar-la posant sobre la taula el seu passat més complicat.

José Antonio Avilés parla del passat controvertit de Laura

José Antonio Avilés està sent focus constant de notícies des que el públic de GH VIP va decidir que es convertís en concursant oficial. Des de la seva arribada ha estat protagonista per la seva sortida de la casa per una cita judicial i, fins i tot, perquè es va declarar en vaga de fam. I ara ho ha estat per una altra raó.

Laura Bozzo discutint amb José Antonio Avilés al sofà de 'GH Vip' 2023
José Antonio Avilés i Laura Bozzo han viscut moments molt tensos | Mediaset

En concret, perquè ha viscut una tensa topada amb Laura Bozzo, a qui considera la seva màxima enemiga dins del reality. A ella ha volgut deixar-la en dubte després d'allò que va passar a la prova de la subhasta. Prova on Jessica Bueno va gastar més de 75 000 € del premi final per parlar amb els seus fills, encara que el jove considera que la responsable va ser la peruana.

Tant és així que el cordovès ha arribat a manifestar que va ser Laura qui va propiciar que la subhasta arribés a aquestes xifres astronòmiques. Encara més, l'ha acusada que a ella no li importen les filles, tot i que va pujar moltíssim per parlar-ne. Un retret que a la concursant l'ha feta esclatar, que ha deixat clar quant estima la seva família.

Aquesta tensió ha augmentat més entre ells quan han tret a la llum qui els esperen fora i com afrontaran la convivència, després que ella hagi estat salvada. Bozzo ha arribat a manifestar que Avilés no l'aguantarà i ell li ha respost amb contundència. Ha dit: “Potser qui no té nassos d'aguantar-me a mi ets tu, compte”.

“A mi no em tornis a amenaçar amb les ulleres posades, que ets una folklòrica dormida. Per un cèntim, tu estàs disposada a vendre la teva mare, que et conec”. Però és que José Antonio ha volgut posar-la més contra les cordes traient a la llum el seu passat controvertit.

El concursant ha afirmat: “Explica certes coses del teu país, perquè si no ho fas, t'ho explicaré jo. Explica per què vas estar arrestada i detinguda. Sí, explica a què jugues amb el govern del teu país, a què has jugat durant molts anys”.

José Antonio Avilés aconsegueix enervar Laura Bozzo

José Antonio Avilés, que precisament no té un passat especialment net, ha provocat un enorme enuig a Laura amb les seves paraules sobre la seva història. Per això, ella insinuant la història fosca d'ell i li ha respost: “No he estafat mai ningú, no he destruït mai la vida de ningú. Tu, rateta de claveguera, no m'espantaràs mai”.

Després d'aquesta topada, el cordovès ha parlat amb el Súper i amb els seus companys sobre els fets. I ha deixat molt clar que el comportament de Bozzo li sembla “baix, fastigós i menyspreable”.

Muntatge de Laura Bozzo i José Antonio Avilés a GH VIP
José Antonio Avilés ha deixat clara quina serà la seva estratègia amb ella | Mediaset

Fins i tot ha exposat quines seran les seves intencions a partir d'aquest moment. Així, ha admès: “La desestabilitzaré. L'enganyaré i li diré que per què no es preocupa de què es publica d'ella fora”.

Però és que ella ha fet el mateix, ha revelat quin és el seu pla de guerra contra Avilés. Amb un to vehement ha indicat: “Se'n penedirà, perquè li faré la vida impossible. Com a ésser humà, per a mi no val”.

I hi ha afegit: “He tret de Suècia presidents. No podré amb aquesta bestiola? No em quedaré asseguda. No ho faré sabent que puc demolir-lo amb un dit i amb una ungla”.