Muntatge de fotos de primer pla de Jesulín d'Ubrique amb rostre somrient i Álvaro Muñoz Escassi amb rostre seriós; tots dos amb el plató del programa 'MasterChef' de fons
TELEVISIÓ

Jesulín de Ubrique, esquitxat per la confessió d'Álvaro Muñoz Escassi a 'MasterChef'

Jesulín de Ubrique ha vist Álvaro Muñoz Escassi portar-lo a col·lació després de perdre la final de 'MasterChef'

Jesulín de Ubrique i tots els seus companys de MasterChef van viure ahir la nit més especial. I és que, finalment, es va emetre la gran final. Un duel que va estar molt renyit entre Álvaro Muñoz Escassi i Laura Londoño.

Jesulín de Ubrique ha format una gran amistat amb el genet, que va haver de conformar-se amb la segona posició. Després d'això, aquest ha confessat com ha estat el seu pas pel programa. En fer-ho ha esquitxat el torero indirectament, l'ha posat una altra vegada al disparador, ja que ha utilitzat una de les seves expressions més conegudes.

Jesulín de Ubrique, perplex en veure que Álvaro Muñoz Escassi recorre a les seves paraules

Jesulín de Ubrique no ha pogut aconseguir el seu objectiu d'arribar a la final de MasterChef. Aquest honor ha recaigut en Álvaro Muñoz Escassi i Laura, que s'han enfrontat amb gran professionalitat. Això sí, el triomf ha estat per a l'actriu, que no pot estar més contenta.

Captura de Laura Londoño eufòrica després de proclamar-se guanyadora i Álvaro Muñoz Escassi durant la final de 'MasterChef Celebrity'
Jesulín de Ubrique ha estat testimoni del triomf de Laura a 'MasterChef' | RTVE - Masterchef

Després de conèixer-se públicament el resultat d'aquesta gran prova, Álvaro ha utilitzat les seves xarxes socials per revelar diverses coses. Entre elles, com ha estat la seva experiència en el concurs i per fer-ho ha recorregut a la famosa frase del marit de Campanario: im-pressionant. Una expressió que precisament Jesús va explicar d'on venia el dia que va abandonar el programa.

En concret, Escassi ha compartit al seu compte d'Instagram diverses imatges del seu pas pel talent culinari de La 1 i hi ha escrit: “En primer lloc, vull dedicar el meu segon lloc als meus companys. Vull dir-vos que tots es mereixien estar a la final i que, per sort o circumstàncies, ha estat així”.

“Va ser una edició IM-PRESSIONANT i només puc donar les gràcies a tota la família MasterChef. Vull confessar-vos que tinc un grup d'amics que incondicionalment es van bolcar a ajudar-me. Em sento feliç, perquè, per fi, a tots els que sempre hi sou, us he pogut deixar en bon lloc”.

A això ha afegit: “Ja sé que no us feia falta. Però jo així estic feliç”.

Jesulín ha vist que, en fer servir la seva expressió més coneguda, Álvaro ha deixat de manifest l'amistat que han format al concurs. I també que ell ha estat molt especial per a aquest en el format.

Bona mostra d'aquesta bona relació és que fora del plató han quedat moltes vegades. Per exemple, recentment Escassi el va convidar a la seva festa d'aniversari. A més, Jesús va fer el mateix convidant-lo a la seva finca Ambiciones, amb de la resta de l'equip del concurs, on ho van passar d'allò més bé.

Storie de Jesulín de Ubrique amb Blanca Romero i Álvaro Muñoz Escassi
Jesulín de Ubrique ha format una relació estreta amb Escassi | Instagram, @jesusjaneirobazan

Jesulín de Ubrique descobreix el bon perdre d'Álvaro Muñoz Escassi

El pare d'Andrea Janeiro ha conegut a fons Álvaro Muñoz Escassi i ha vist que, sobretot, és bon company. Ara ho ha certificat en veure que, a les xarxes, el genet no ha dubtat a felicitar públicament la seva rival directa a MasterChef.

En efecte, el finalista ha pujat una fotografia seva al costat de la vencedora i l'ha acompanyada d'un text des del cor: “Vull felicitar la meva companya Lauri, com jo en dic. Només dir-te que has guanyat bonic i que em sento molt orgullós de poder haver competit amb tu”.

“I de viure una cosa tan bonica amb gent tan bonica. Felicitats de cor i ho saps”.

Captura de la storie de l'Instagram d'Álvaro Escassi felicitant la seva companya Laura Londoño per guanyar Masterchef Celebrity, on se'ls veu tots dos somrient amb l'uniforme del programa
Álvaro Muñoz Escassi ha demostrat la seva companyonia | Instagram

Unes paraules que certifiquen l'alegria per ella, que ja va manifestar només saber-se que era la guanyadora d'aquesta edició de MasterChef. I és que va dir: “Me n'alegro molt per Laura, perquè se'n va amb un sabor d'Espanya bonic i, a més, merescut”.