Muntatge de fotos de Jessica Bueno plorant amb el plató de 'GH Vip' de fons
TELEVISIÓ

Jessica Bueno sacrifica el premi de 'GH VIP' per un bon motiu

Jessica Bueno és ara al disparador per la seva decisió

Jessica Bueno és una de les concursants de l'última edició de GH VIP. Ella està participant amb la intenció de tirar endavant després de la seva separació de Jota Peleteiro i per guanyar diners amb què cuidar els seus fills.

Jessica Bueno ha passat a ser la principal protagonista del reality les últimes hores per això que ha fet. Ni més ni menys que ha sacrificat gran part del guardó final per un motiu, emotiu i especial. Ho ha fet per poder parlar i saber dels seus petits.

Jessica Bueno perd una sucosa quantitat del xec final de GH VIP

Jessica Bueno havia acaparat l'atenció dels espectadors de GH VIP fins ara per la seva amistat amb Luitingo. I també per les confessions que ha fet sobre el patiment en el seu matrimoni i sobre la ruptura amb Kiko Rivera. Però ara ha deixat bocabadats els espectadors per això que ha fet.

En les últimes hores han ofert als concursants licitar en una subhasta per obtenir el desig que en aquest moment tenien. Una licitació que farien individualment utilitzant els diners que s'emportarà el guanyador de l'edició. I tots han acceptat encantats després de les paraules de Marta Flich: “Qui més diners ofereixi, complirà el seu desig”.

Jessica Bueno, igual que Laura Bozzo i Carmen Alcayde, el que volia era saber dels seus fills. Naomi, per la seva banda, volia veure el seu gos i José Antonio Avilés volia menjar el pernil que pren individualment. Hi ha hagut anhels de tota mena.

La licitació ha començat en 100 € i ha anat pujant. El cordovès ha arribat a oferir 10 000 € i 32 000 € pel pernil, això provocava l'enuig de la resta. A més, Laura ha començat a apujar la quantitat de manera increïble, assolint els 60 000 €. Tot i això, la model no estava disposada a deixar-se guanyar, per aquest motiu, ha ofert 75 100 € i s'ha convertit en la guanyadora.

Tots els concursants de GH VIP durant la setena gala: José Antonio Avilés, Zeus Montiel, Michael Terlizzi, Marta Castro, Susana Bianca, Jessica Bueno, Javier Fernández, Gustavo Guillermo, Àlex Caniggia, Laura Bozzo, Carmen Alcayde i Naomi Asensi
Jessica Bueno ha estat la guanyadora de la singular subhasta després de gastar una dinerada del premi final | Mediaset

D'aquesta manera, l'ex de Peleteiro ha deixat el premi final en només 42 600 €. I és que fa uns dies Zeus el va rebaixar també en utilitzar-ne 25 000 € per repescar Susana.

Jessica ha obtingut el triomf a la subhasta, però s'ha sentit malament pels seus companys. Per això, entre llàgrimes, ha manifestat: “La primera que se sent culpable d'haver gastat aquests diners soc jo. He estat de les que he dit que el premi no es tocaria, però és que aquí estan en joc els meus fills”.

“No permetré que guanyessin com sempre els mateixos, que diuen sempre «A jugar, a jugar»”. Tot i que les seves paraules no han convençut altres concursants que li han retret el seu comportament, com seria el cas de Gustavo. Aquest li ha dit: “Tots sabíem on entràvem, que podíem estar aquí tres mesos i que deixàvem de veure els nostres éssers estimats”.

“Em sembla una passada. Sí, és una passada que ens hàgim quedat pràcticament sense diners”.

Primer pla de Jessica Bueno durant la setena gala de GH VIP a Telecinco
Jessica Bueno ha justificat el seu comportament, davant els retrets d'alguns companys de 'GH VIP' | Mediaset

Jessica Bueno, entre llàgrimes en gaudir del seu desig

Jessica Bueno, després dels retrets d'alguns dels seus companys de tancament, ha pogut veure complert el desig de saber dels seus fills. En concret, ha pogut sentir Francisco, el seu fill gran, que li ha enviat un missatge que ella ha escoltat a través d'uns cascos. I les seves paraules han fet que trenqués a plorar davant la mirada dels espectadors de GH VIP.

Després, l'ex de Rivera ha explicat el que el nen li ha dit: “Que estan bé, que els va genial amb els seus pares i els seus avis. També que estan molt orgullosos de mi, que estan molt contents i que volen que sigui la guanyadora. I que he d'aguantar fins al final”.

I escoltar tot això ha fet que Jessica Bueno hagi manifestat: “Estaré aquí fins que el públic vulgui. Moltes gràcies, de debò, perquè ho necessitava molt. És una experiència increïble, és una muntanya russa i m'ho passo genial, però sento la culpabilitat d'estar fora de casa, encara que sigui aquí pels meus fills”.