Muntatge amb els personatges de 'La Promesa' en una escala, el logotip de la sèrie i un emoji sorprès
TELEVISIÓ

El gran salt que farà 'La Promesa' lluny de RTVE i emociona els seus actors

'La Promesa' ha fet un pas important i inesperat que ha portat l'alegria a tots els membres de l'equip

La Promesa és pràcticament notícia cada dia pel gir de les seves trames i fins i tot per les seves audiències. Tanmateix, avui ho és per un altre motiu diferent però igualment important. Té a veure amb la seva projecció internacional.

En les últimes hores, s'ha revelat que La Promesa, a més de continuar a TVE, s'emetrà en una plataforma perquè pugui ser vista fora de les nostres fronteres. En concret, aquest pas, que ha estat una enorme alegria per a l'equip de la ficció, el donarà de la mà de HBO Max.

La Promesa esdevé internacional per a alegria d'actors i grup tècnic

La Promesa, que ara ha estat d'actualitat per l'arribada inesperada d'un nou personatge, és avui de la sèrie que més se'n parla. Tot perquè s'ha revelat que no només en podran gaudir els seus seguidors d'Espanya, sinó que també la podran veure aviat els ciutadans de Llatinoamèrica.

Això és possible gràcies al fet que RTVE ha signat un acord amb Warner Bros Discovery. D'aquesta manera, la ficció de La 1, mitjançant HBO Max, es podrà visualitzar a uns altres països de parla hispana. Països on s'espera que aconsegueixi el mateix èxit que ha tingut aquí, ja que s'ha convertit en líder indiscutible de la sobretaula.

Encara no hi ha data perquè La Promesa, guanyadora d'un premi al FesTVal de Vitòria, desembarqui a la plataforma, però serà pròximament. Així, els llatinoamericans podran gaudir de la vida dels marquesos de Luján i els seus servents a la Comarca de los Pedroches (Còrdova) el 1913. Una trama que ha captivat un 1 000 000 d'espectadors diaris i que a RTVE Play ha aconseguit ja més de 50 000 000 de visualitzacions.

Captura de la sèrie 'La Promesa' amb els marquesos de Luján junts mirant-se
'La Promesa' aterrarà molt aviat a Llatinoamèrica | TVE

Així queda palès que la ficció, al voltant de la història d'amor de Jana i Manuel, continua imparable. Està sent la gran bomba de temporada i ara els seus creadors esperen que també ho sigui més enllà de les nostres fronteres. Ara bé, caldrà esperar per veure quins resultats acaba aconseguint.

La Promesa no és l'única sèrie de La 1 que travessa la bassa gran

Tot l'equip de La Promesa està encantat amb la notícia de la seva arribada a Amèrica, però, especialment, una de les seves actrius. Ens estem referint a Amparo Piñero, que dona vida a la ficció a Martina. El motiu és que una altra de les sèries en què ha participat ha fet aquest mateix salt internacional, segons ha revelat a Instagram.

Plànol curt d'Amparo Piñero, Martina a la sèrie de RTVE 'La Promesa', amb rostre molt somrient
L'actriu de 'La Promesa' està molt feliç perquè una altra de les seves sèries també és ara internacional | RTVE

Ens estem referint exactament a Dos vidas, que explica la història d'una àvia i de la seva neta de forma paral·lela, encara que en èpoques diferents. Exactament, quan totes dues eren joves. En aquesta, Amparo interpretava Carmen, que va viure a la zona espanyola de Guinea i que va acabar enamorada d'un servent negre.

Aquesta ficció, que va finalitzar a Espanya el febrer de 2022, també ha fet el mateix pas que La Promesa gràcies a l'acord signat per RTVE. Això sí, si escau, a Llatinoamèrica els teleespectadors ja n'estan gaudint a HBO Max.

És cert que el nostre país aquesta sèrie no va funcionar tan bé com la dels marquesos de Luján, però va conquistar igualment molt de públic. Tant és així que es va consolidar com a substituta de Mercado Central i a RTVE Play va aconseguir assolir la xifra de 20 000 000 visualitzacions. Sense oblidar que va convèncer la crítica, per la qual cosa va rebre el premi de millor sèrie diària al Festival Rose D'Or de Suïssa, a més d'estar nominada als Emmy.