Muntatge d'Ana Duato posant en un photocall i la seva filla, Maria Bernardeau
TELEVISIÓ

La filla d'Ana Duato pren una decisió bonica abans de l'últim capítol de 'Cuéntame'

María, la filla d'Ana Duato, ha fet una cosa inesperada i emotiva davant el final de la sèrie 'Cuéntame'

Cuéntame  arriba aquesta nit al final després de 22 anys emetent-se i 23 temporades. Ho farà amb un especial dels actors fora de la sèrie i després amb l'últim capítol. Un episodi que generarà molta expectació i que serà especialment emotiu.

Ana Duato, que interpreta Mercedes, ha estat una de les figures més importants de Cuéntame al llarg de la seva història. I ara ha vist que la seva filla, María Bernardeau, ha pres una determinació que significa molt per a ella. Ha intervingut en la sèrie en els seus compassos finals.

Cuéntame rep l'ajuda de la filla d'Ana Duato en els seus últims compassos

Cuéntame conclourà aquesta nit de manera lacrimògena, com ja ha advertit Ana Duato als espectadors. Potser més encara que al penúltim capítol, on tots ens vam emocionar amb la postura d'Herminia de deixar la medicació i afrontar el seu destí. Un episodi en què van tenir lloc dues situacions sorprenents i inesperades: les aparicions de la reina Letícia i María Bernardeau.

La jove actriu sap perfectament el que aquesta sèrie de La 1 ha significat per a la seva mare i el seu pare, que n'és el productor. Per aquest motiu, davant del final i per tenir-hi un gest, va decidir posar el seu granet de sorra a favor de l'emotivitat. Va optar per participar-hi interpretant Mercedes de jove, tal com havia fet en una altra ocasió anterior.

En aquest penúltim episodi, la filla d'Ana va aparèixer en una fotografia amb el fill d'Imanol Arias, Antonio Alcántara a la ficció. Tots dos van posar per a la imatge de boda dels dos personatges protagonistes. I en fer-ho van deixar en evidència una cosa: s'assemblen molt als seus progenitors.

Aquest instant de segur que va emocionar Ana i Imanol tant com els espectadors de Cuéntame. Aquests van caure rendits a aquesta interpretació inesperada, com van demostrar a les xarxes socials.S'hi va comentar amb emoticones de cors i amb comentaris com aquest: “El moment del capítol, sens dubte”.

Però María va voler donar suport al màxim a Duato en aquest mateix capítol i camí cap al final de la ficció. Per aquesta raó, també va interpretar el personatge d'aquella justament abans de casar-se en una conversa preciosa amb Herminia. En aquesta escena, totes dues es trobaven desolades per la mort del marit d'aquesta, encara que també il·lusionades amb la boda de Mercedes i Antonio.

Capítol de 'Cuéntame' amb Maria i Herminia parlant
'Cuéntame' va comptar amb la presència sorprenent de María | RTVE

De fet, Herminia animava la seva primogènita a casar-se malgrat la tragèdia ocorreguda. Li deia: “Casa't, al teu pare, que en glòria estigui, li agradaria. Això sí, de blanc no podrà ser i tampoc no hi podrà haver ball”.

“A mi també em faries molt feliç. La vida ha de seguir”.

Cuéntame: el que se'n sap del comiat

Cuéntame va emocionar la setmana passada els seus espectadors amb la presència de María, així com amb la història de la matriarca de la família. I aquesta nit espera fer-ho encara més.

El que se sap d'aquest episodi que tanca la sèrie és que girarà al voltant de Carlos, que ha tornat a Espanya per estar al costat d'Hermínia. La seva presència remourà tothom, així com la mort d'aquella i l'herència que ha acabat destrossant el clan.

Fotografia d'Elena Rivera, Ana Duato, María Galiana i Ricardo Gómez al final de Cuéntame Cómo Pasó a La 1
'Cuéntame' ha aconseguit que al seu final estigui Carlos | RTVE

Caldrà esperar aquesta nit per veure si aconsegueixen fer les paus i resoldre totes les seves diferències. Encara que no sembla gens fàcil tenint en compte tot el que ha passat entre ells. Sigui com sigui, segurament tothom parlarà molt del final i hi haurà debat els pròxims dies.