Muntatge fotogràfic amb una imatge d'Andreu Buenafuente

TELEVISIÓ

Estupor en saber-se què ha cobrat Andreu Buenafuente de TV3 per vuit programes

El nou programa d'Andreu Buenafuente a TV3, 'Vosaltres Mateixos', es va estrenar aquest dilluns en obert

Andreu Buenafuente ha tornat a TV3 després de passar moltes dècades fora. Ho ha fet col·locant-se al capdavant de 'Vosaltres mateixos', un programa que es va estrenar a la nova plataforma 3Cat.

Tot i això, la sorpresa per a molts ha arribat aquest dilluns, 27 de novembre, quan el format s'ha emès per la televisió. La decisió s'ha pres després que el programa d'Andreu Buenafuente se situés entre els programes més vistos de la nova plataforma, juntament amb 'La Travessa' de Laura Escanes.

El retorn d'Andreu Buenafuente a TV3

Andreu Buenafuente ha tornat a TV3 sense escatimar en despeses. El mític presentador s'ha col·locat al capdavant de 'Vosaltres mateixos', un format on cedeix el protagonisme als espectadors que està produït entre TV3 i El Terrat.

Tot i que el format de Laura Escanes li ha passat la mà per la cara, Andreu Buenafuente no ha arrencat malament. Per això, TV3 ha decidit passar a emetre'l en obert. Es tracta d'un total de 8 programes de 55 minuts que s'emetran els dilluns.

Així mateix, l'humorista ha tornat a casa seva, on a principis dels anys 90 va començar la seva carrera professional de la mà de Miquel Calçada a 'Persones humanes'. Tot i això, el que tothom es pregunta és quant ha cobrat Andreu Buenafuente per les vuit produccions.

El que cobrarà Andreu Buenafuente per tornar a TV3

L'estrena d'Andreu Buenafuente en obert no ha estat tret de polèmica. La quantitat que cobrarà per fer els vuit programes d'una hora ha estat objecte de crítica per a molts. I és que, Andreu Buenafuente cobrarà, ni més ni menys, 1.273.837,81€ per la realització del programa.

Una xifra que molts han qüestionat. "És el que ens costarien 1019 capítols d'animi com els de Ronja durant 3 anys i tres mesos. L'SX3 fa mesos que no animes nous, ja tenim clares les prioritats?", qüestiona un usuari a Twitter .

Les dades compartides han provocat reaccions per part de molts usuaris, que critiquen que la prioritat de TV3 sigui aquest programa.

"És lamentable que la prioritat de TV3 sigui arribar al públic de 50-60 anys, quan la llengua es perd per baix, no per dalt", "I tot per acabar parlant malament en català, i de manera expressa", o "És l'únic al món capaç de fer un bon programa?", són alguns dels comentaris que es poden llegir a les xarxes.

➡️ Televisió

Més notícies: