Fotomuntatge d'Albert Om amb un micròfon de Rac1
TELEVISIÓ

El dard d'Albert Om a Rac1, després del seu acomiadament de l'emissora

Albert Om ha concedit una entrevista a Catalunya Ràdio, rival de Rac1, i ha parlat del comiat de l'emissora

Com tots coneixeu, fa uns mesos, Albert Om va ser acomiadat de Rac1. La directiva de l'emissora va prendre la decisió de cancel·lar el programa del presentador: 'Islàndia'. Una notícia que va agafar tothom per sorpresa.

Amb el seu programa de ràdio, Albert Om ocupava la franja de 19.00 a 20.30 hores a l'emissora. D'aquesta manera, el català va posar punt final a la seva etapa professional a Rac1. Després del seu adeu, Albert Om ha tornat a TV3 amb un nou format nocturn: 'Una altra història'.

Un dels principals motius de l'acomiadament d'Albert Om de Rac1 va ser, presumptament, pels problemes econòmics que travessava el mitjà de comunicació. Pel que sembla, l'emissora de ràdio del Grup Godó volia retallar despeses.

El dard d'Albert Om a Rac1

Rac1 i Catalunya Ràdio són rivals. Les dues emissores de ràdio lluiten dia a dia perquè ser líders d'audiència. Per aquest motiu, crida l'atenció que Albert Om hagi concedit una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio' per parlar del seu acomiadament de Rac1.

"Quan treballes en una feina de cara al públic, has de tenir molt clar que és impossible agradar a tothom. I que tampoc no ho pots pretendre. Aleshores, el que has de fer és intentar protegir-te una mica", ha confessat Albert Om .

Albert Om ho aclareix tot

Seguidament, Marina Romero, conductora de l'entrevista, no ha dubtat a treure-li el tema sobre el seu acomiadament de Rac1. "Què és el primer que vas pensar?". Una pregunta que Albert Om ha decidit contestar sense contemplacions.

"Bé, el primer que penses és: Hosti, per què? Què ha passat?", ha assegurat. Afegint que "tant dret tens tu d'acabar una cosa, com tant dret té l'empresa a fer-ho".

Tot i això, hi ha una altra pregunta que ens fem tots. Per què no va reaccionar públicament? Albert Om és un periodista molt estimat a l'univers de TV3. I gran part de l'audiència esperava una reacció pública després de l'acomiadament. Doncs també tenim la resposta a això.

"Quan jo escolto algú que l'únic que fa és fer soroll i fer soroll i fer soroll, de vegades jo penso que li treu la raó. Per què només et quedes amb les formes. Aleshores ja no es discuteix la decisió de fons, sinó que només passes a parlar de les formes", ha aclarit.