Muntatge de fotos d'Antonio i Merche en una escena de 'Explica'm com va passar' i, a banda, un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

'Cuéntame' no ha acabat per sempre: el motiu pel qual hi haurà nous capítols

'Cuéntame' podria tornar a la televisió, encara que de manera diferent de la que s'ha emès fins ara

Cuéntame, després de més de dues dècades a la televisió, ha arribat al final. Ho ha fet emocionant tots els espectadors i portant la tristesa a aquests, que han crescut tenint la sèrie en les seves vides.

Tanmateix, Cuéntame no ha acabat per sempre. Tot fa indicar que hi haurà nous capítols perquè és una ficció molt estimada i aplaudida pel públic. Encara que hi ha una altra raó de pes: els seus decorats no es poden reutilitzar, per la qual cosa caldrà aprofitar-los.

Això sí, la seva tornada no serà tal com la imaginem. Serà diferent, potser centrada en algun personatge concret.

Captura d'Imanol Arias al seu capítol de la temporada final de Cuéntame Como Pasó a La 1
'Cuéntame' no dona l'adeu definitiu | RTVE

Cuéntame no ha dit un adeu, només un fins després

Cuéntame va tenir ahir a la nit enganxats a la pantalla multitud d'espectadors amb el seu final. Un darrer capítol, carregat d'emoció, que va fer plorar tothom. I no només per la mort d'Herminia, també per l'intent de Carlos de reconciliar la família i el seu resultat.

La vetllada va començar amb un especial on els actors de la sèrie de La 1 van fer un repàs per aquesta i van intercanviar impressions. Després va ser quan es va emetre aquest episodi de tancament, que va ser el que la ficció i la família Alcántara es mereixia. Un episodi especial, dels que arriben al cor.

Amb l'emissió d'aquest capítol, molts seguidors de Cuéntame es van quedar trencats en saber que concloïa definitivament. No obstant això, cal animar-los, perquè tot fa pensar que tornarà, d'una altra manera, però tornarà.

En els darrers dies, ha quedat de manifest que aquells que es troben darrere de la producció s'estarien plantejant que aquesta continués d'alguna manera. I és que el directiu de TVE, José Pastor, va arribar a insinuar públicament sobre Cuéntame que tindria continuació.

Ho va fer dient: “L'ideal seria fer spin-offs o especials”. Des del seu punt de vista, caldria que no conclogués perquè la ficció és molt estimada pel públic i perquè, a més, els seus decorats no es poden fer servir per a altres sèries.

Encara més, així ho ha insinuat  també a les xarxes José Pablo López, Director de Continguts de RTVE. Sí, perquè en contestació a un tuit d'un periodista acomiadant-se d'aquella, ha respost: “No diguis mai fins sempre…”.

Si totes aquestes afirmacions deixen clar que ens retrobarem amb la família Alcántara, hi ha una altra publicació que ha evidenciat que serà així. Ens estem referint que ahir a la nit, després del capítol final, des del mateix compte de X de la ficció es va fer una pregunta al públic.

Es va escriure, evidenciant que aquí no s'acaba tot: “I ara… Què voleu que us contem?”.

Els espectadors de Cuéntame volen continuar gaudint de la màgia de la sèrie

Cuéntame, amb això que s'ha vist, sembla que continuarà d'una manera o d'una altra. Això ha propiciat que molts dels seus seguidors hagin començat a exposar com volen que continuï endavant. I la veritat és que hi ha opinions per a tots els gustos.

A X, n'hi ha que opten per sol·licitar que es relatin ara els començaments d'Antonio i Mercedes amb comentaris com aquest: “Vull una preqüela que expliqui tota la història d''El Parriba' i 'La Seca'. Sí, des de la seva infància i joventut fins que arriben a Madrid, per tancar tot l'origen de la família Alcántara Fernández”.

Altres seguidors, però, volen descobrir les darreres generacions del clan. Ho han manifestat dient: “La vida dels més joves: Olivia, Adrián, Santi, Oriol…” i “No estaria malament continuar explicant la història en un futur no gaire llunyà. La vida dels nets de Merche i Antonio amb el bebè en camí de Carlos i Karina”.

Fotografia d'Irene Visedo, Pablo Rivero i Ricardo Gómez al final de Cuéntame Como Pasó
Alguns seguidors de 'Cuéntame' volen que torni amb la història dels fills dels quatre germans | RTVE

Fins i tot n'hi ha que aposten per un retorn puntual: “No estaria malament explicar què va passar entre el 2001 i el 2021, què va passar al mig. Potser no hi ha res rellevant, però un especial o alguna cosa així estaria bé”.

Caldrà esperar per veure amb què ens sorprèn la sèrie en un futur. Això sí, opcions n'hi ha moltes.