Muntatge amb una escena de 'Cristo y Rey' en blanc i negre, primer pla de Bàrbara Rey seriosa i el logo de la sèrie

'Cristo y Rey' emet l'escena que va canviar la vida de Bárbara Rey per sempre

'Cristo y Rey' demostra el punt d'inflexió que ella va experimentar

Aquesta nit, a partir de les 22:45, s'emet un nou capítol de la sèrie Cristo y Rey a Antena 3. Sèrie que narra com va ser la relació que van mantenir al llarg dels anys Ángel Cristo i Bárbara Rey.

Cristo y Rey en aquesta ocasió ens mostrarà un moment crucial a les vides dels seus protagonistes, concretament a la d'ella. Sí, perquè revelarà l'instant en què una decisió va canviar per sempre el destí de la vedette.

Cristo y Rey: el moment en què tot va canviar per sempre

Cristo y Rey està aconseguint unes dades d'audiència espectaculars i aquesta nit espera tornar a repetir-les. Fins ara els ha obtingut perquè ha abordat assumptes que desperten molt d'interès, com la relació de Bárbara amb Joan Carles I.

Avui, però, l'eix central de la trama serà una decisió que ha de prendre. Una decisió que en determinarà el present i també el futur.

En concret, la ficció d'Antena 3 revelarà la cruïlla en què es troba la vedette. I és que ha de decidir si accepta o no l'oferta d'acudir a una gala al Circ Rus de Cristo. Gala que per a ell és crucial, perquè aquell està a punt de fer fallida, per això necessita un revulsiu com la presència d'ella per sortir a la superfície.

És veritat que ella té molts dubtes i ell no deixa de pressionar-la, perquè s'està jugant la feina i fins i tot la vida. Sí, perquè per ell el seu circ ho és tot.

Belén Cuesta i Jaime Lorente en una escena de la sèrie d'Antena 3 'Cristo y Rey', la qual tracta de la vida de Bárbara Rey
'Cristo y Rey' ensenyarà avui quin instant ho hauria pogut canviar tot | Atresmedia

Finalment, la Bárbara decidirà donar-li suport i posar el seu granet de sorra perquè tiri endavant el seu projecte. I el cert és que amb la seva postura aconseguirà fer realitat el somni d'Ángel. El circ ressorgirà de les seves cendres i tots dos començaran a viure les mels de l'èxit, ja que la vedette s'unirà a aquell.

Però amb el triomf arribaran molts problemes, que s'aniran desgranant a poc a poc a la ficció d'Antena 3. Ells iniciaran una relació sentimental, es casaran i tindran dos fills. Encara que sota aquesta aparença de felicitat s'amagarà un veritable infern per a la murciana, ja que serà maltractada i ultratjada per la seva parella.

Aquesta situació demostra que aquest instant de Cristo y Rey que s'emet avui, on se la veu decidir donar suport al circ, és importantíssim. Ho és perquè si ella s'hagués decantat per rebutjar la proposta, no hauria viscut el calvari que després va patir al costat del domador.

Cristo y Rey abordarà més assumptes espinosos

Cristo y Rey aquesta nit també tractarà altres temes que, si més no, resulten morbosos. Ens estem referint als avenços de la seva relació amb el llavors monarca i al seu romanç alhora amb Paquirri, que estava casat. Aquest a la intimitat li promet una vida junts i gairebé amor etern, però públicament la ignora.

Aquests dos affaires la tenen absolutament destrossada. El motiu és que s'adona que, per a aquests dos homes, ella no és res més que una amant.

Cristóbal Suárez i Belén Cuesta interpretant el Rei Juan Carlos I i Bárbara Rey a la sèrie 'Cristo y Rey'
'Cristo y Rey' mostrarà la decepció d'ella amb les seves relacions | Atresmedia

Especialment, es mostra dolguda i enfonsada quan Joan Carles no té el detall ni tan sols de recordar-se del seu aniversari. Per això, entre llàgrimes, acaba confessant a la seva amiga Chelo García-Cortés: “No m'estimen, no m'estimen”.

A l'entrega d'avui, de la mateixa manera, es podrà veure que Ángel segueix destrossat per la pèrdua del seu gran amor. Al temor de perdre el circ s'uneix la desolació per no trobar la manera de superar la mort de la dona de la seva vida.