Muntatge de Jorge Fernández de costat amb uns sobres a les mans i Joaquín Padilla rient

El consell que Jorge Fernández ha donat al cantant de 'La Ruleta' en ple directe

Jorge Fernández ha sorprès tothom amb la seva recomanació

Jorge Fernández ha començat el programa d'avui de La Ruleta de la Suerte amb l'entusiasme que hi és habitual. I sense saber que, al cap de pocs minuts del començament, aquest aniria en augment. Tot perquè ha viscut un moment molt especial amb el cantant de la banda, Joaquín Padilla.

Una cançó del primer panell és la que ha portat Jorge Fernández a prendre la paraula per parlar amb afecte de la seva terra, el País Basc. En ple directe ha indicat al seu company un lloc d'aquella que recomana encaridament gaudir. Lògicament, l'hi ha aconsellat a ell, però de manera indirecta a tots els espectadors també.

Jorge Fernández dona una recomanació a Joaquín Padilla en directe

Jorge Fernández es porta molt bé amb tots els seus companys de La Ruleta de la Suerte, encara que especialment amb Laura Moure i amb Joaquín. Bona mostra del feeling amb aquest és el que ha passat a la primera prova del programa d'avui.

El basc ha començat explicant el panell inicial, que consistia a revelar una frase d'una composició de l'artista Paula Mattheuss. Una cantautora de Getxo, que "pertany a aquesta nova onada d'artistes autodidactes que, a més de compondre els seus temes, toca la guitarra acústica, l'elèctrica i el piano".

El concursant anomenat Adri ha estat qui ha endevinat el vers que s'amagava, “Es va tirant el temps a sobre”. Tot seguit, la banda ha procedit a interpretar la cançó a què pertanyen aquestes paraules. Un single on parla d'un racó d'on viu: “Un altre capvespre asseguda a La Galea, amb les meves cervesetes i un parell de col·legues”.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb imatge del plató amb el públic, els concursants i Jorge Fernández el 14 de novembre de 2023
Jorge Fernández ha parlat només finalitzar la cançó | Atresmedia

Aquests versos han portat Jorge a intervenir i aprofitar la lletra d'aquest single per promocionar el País Basc. En concret, la citada La Galea. I també ha utilitzat el moment per aconsellar a Joaquín que la visiti, després que aquest ha admès que no coneix aquest lloc.

Fernández ha afirmat: “És un lloc preciós de Getxo, on es veu el mar. És veritat que allà es prenen cervesetes i els capvespres són preciosos. A més, s'agafen unes onades grandíssimes”.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Joaquín Padilla amb un micròfon i somrient
Jorge Fernández ha aconsellat a Joaquín el proper lloc que ha de visitar i gaudir al País Basc | Atresmedia

Jorge Fernández aprofita sempre que pot per parlar dels seus orígens

Jorge Fernández és un enamorat de la seva comunitat autònoma i així ho ha deixat de manifest a La Ruleta de la Suerte. I és que ha utilitzat aquesta cançó per indicar un dels racons més bonics d'aquella.

Això sí, no és la primera vegada que ho fa al programa i tampoc a les seves xarxes socials. A Instagram, fonamentalment, és habitual que comparteixi amb els seus seguidors alguns dels enclavaments més espectaculars del País Basc. Per exemple, n'ha pujat fotografies al Monte Ganekogorta, a Sopelana, al centre de Bilbao...