Fotomuntatge de Beth Rodergas amb la seva mare i una de les filles
TELEVISIÓ

Beth Rodergas presenta la seva mare i la seva filla Lia a TV3: moment preciós

Beth Rodergas ha presentat la seva mare Maria i la seva filla Lia en un concurs de la televisió pública de Catalunya

Beth Rodergas és una de les cantants més estimades del nostre país. Avui, la catalana ha aparegut a la plataforma 3cat, amb la seva mare i una de les seves filles, la Lia. Ho han fet al programa 'Manduka family', el concurs de cuina per als més petits de casa.

D'aquesta manera, la mare i la filla de Beth Rodergas han aparegut a la televisió pública de Catalunya per cuinar les millors galetes de Nadal. "Contents de ser aquí, que sempre veiem el 'Manduka' des de casa i avui ens ha fet molta il·lusió poder venir", ha assegurat Beth Rodergas.

A més, la cantant ha assegurat que tant la seva mare com la seva filla Lia són unes grans cuineres. Tot i això, en aquest cas, Beth Rodergas ha passat a un segon pla. I ha estat un moment entre les dues participants, el que ha emocionat tota l'audiència de TV3.

Beth Rodergas presenta la seva mare i la seva filla

Abans del tret de sortida, el programa ha presentat la mare i una de les filles de Beth Rodergas, la Lia. D'aquesta manera, les dues protagonistes s'han presentat perquè l'audiència les conegués millor. I com no podia ser d'una altra manera, han parlat de Beth Rodergas.

"La meva mare és Beth Rodergas, ella és cantant, i a casa escoltem molta música", ha confessat Lia, que té 11 anys. Per la seva banda, a la Maria, mare de Beth, li han preguntat com és ser mare d'una cantant tan coneguda. I la seva resposta ha estat la següent:

"Bé la veritat és que ho porto de manera natural. No faig res extraordinari ni he fet mai res extraordinari per ser la mare de la Beth", ha assegurat. Paraules que demostren que tant l'ex de 'Operación Triunfo' com la seva família, tenen els peus a terra.

Un moment preciós

En un moment del concurs, les dues participants han hagut de parlar l'una de l'altra. "L'àvia Maria és divertida, és creativa, li agrada molt cuinar...", ha dit la Lia. Però ha estat quan la mare de Beth Rodergas ha parlat a la seva neta, quan s'ha produït un preciós moment.

"La Lia és una nena molt alegre. A vegades també és molt tossuda per què em recorda molt a la seva mare. Penso que tenir les coses clares com les tens tu i com les tenia la teva mare, és molt bo per a la vida que et tocarà viure ", ha sentenciat Maria abans de fondre's en una abraçada amb la seva neta.

I és que davant d'aquestes declaracions, Beth Rodergas pot estar molt orgullosa de la seva família. A més, cal recordar que fa ben poc que Beth Rodergas ha estat mare de nou. Va ser la mateixa cantant qui va voler compartir a través de les xarxes socials una foto de la petita Uma.