Muntatge de fotos del cartell promocional de la sèrie 'Amar es para Sempre' amb un cercle difuminat amb interrogants i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' sorprèn en revelar qui salvarà la vida de la protagonista

'Amar es para siempre' deixarà bocabadat tothom amb l'escena més inesperada fins ara

Amar es para siempre té absolutament compungits i preocupats els seus seguidors. Tot perquè una de les figures centrals de la trama està veient perillar la seva vida de manera greu. Ens estem referint a Malena.

Amar es para siempre ha revelat la malaltia que té aquella i també que la seva única salvació és rebre un trasplantament de medul·la. Els Quevedo s'han fet proves de compatibilitat, però cap ho és. I això fa que quedi menys per posar-hi una solució.

No obstant això, avui passarà una cosa inesperada que deixarà els espectadors perplexos. Hi haurà una persona que a l'últim moment apareixerà per evitar la desgràcia. I aquesta no és cap altra que Lola, la seva mare biològica.

El personatge de Lola a 'Amar es para siempre'
'Amar es para siempre' donarà un paper crucial a Dolores al capítol d'avui | Antena 3

Amar es para siempre empitjora la situació

Amar es para siempre ha preocupat el seu públic amb la situació de Malena, a la qual han diagnosticat leucèmia aguda. Necessita un trasplantament i aquest no arriba perquè cap dels membres de la seva família legal és compatible amb ella.

Per acabar-ho d'adobar, l'estat de la noia va empitjorar ahir. Va tornar a patir una forta crisi, que la va portar a ser ingressada novament, per a desesperació d'Elena. I allà, a l'hospital, van rebre la notícia més dura fins ara: el temps s'acaba per a ella.

Captura d''Amar es para siempre' amb Malena al llit amb Federico i Elena
'Amar es para siempre' mostrarà el nou i preocupant ingrés hospitalari | Atresmedia

La sèrie d'Antena 3 ha propiciat així que molts espectadors s'hagin cregut que aquesta figura acabarà morint i, per tant, desapareixent de la ficció. I ho creuran més encara amb el capítol d'avui. És clar, perquè tota la família està desesperada davant la impossibilitat de salvar-li la vida.

Això sí, el primer a reaccionar serà Federico. Aquest informarà els seus fills de què està passant, i després demanarà ajuda al seu fill. Li indicarà que contacti amb Lola i li expliqui la veritat, ja que ella és la mare biològica de la malalta i l'única que pot evitar la desgràcia.

Encara que la tasca no serà gens fàcil, tal com mostrarà Amar es para siempre. Primer, perquè Dolores ja està organitzant la seva tornada a Barcelona i està a punt de sortir cap a l'estació de tren. Segon, perquè els pares seran contactats pel jove, però no en faran cas, estan farts que aquest clan estigui contínuament perjudicant-los.

Amar es para siempre aconseguirà que Malena rebi l'ajuda que necessita

Amar es para siempre farà que avui es visqui un episodi d'alta tensió. Sembla que ningú no aconseguirà frenar Lola en la seva marxa i que, per tant, no podrà salvar la vida de la seva filla. No obstant això, una cosa inesperada passarà a l'últim moment.

La ficció d'Atresmedia té preparat el moment més impactant i inesperat, que deixarà el públic perplex. Qui aconseguirà evitar el viatge de Dolores serà Elena, la seva eterna rival i qui havia provocat la seva fugida.

Elena de 'Amar es para siempre' plora demanant ajuda a Lola
'Amar es para siempre' sorprendrà mostrant Elena demanant ajuda a Lola | Atresmedia

La matriarca Quevedo, desesperada davant el perill que aguaita Malena, explicarà a la seva enemiga la malaltia de la jove. A més, li revelarà l'única manera d'aconseguir que visqui i, tot seguit, li demanarà, empassant-se el seu orgull, que ella ha de ser la donant. Ella és l'única que pot evitar que la noia acabi morint.

Aquesta allau d'informacions deixarà absolutament trencada Dolores, que no dubtarà a abraçar-se a Elena. Per una vegada deixaran de banda els seus enfrontaments i uniran forces per la persona a qui totes dues estimen. Sembla que la filla dels Gómez serà la gran salvadora, cosa que podria portar, per fi, que surti a la llum la veritat sobre el parentiu que les uneix.