Cartell de la temporada final d'Amar és per sempre a Antena 3
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' porta al límit la història d'amor de dos personatges clau

'Amar es para siempre' mostrarà els secrets i les situacions que tenen a la corda fluixa la seva relació sentimental

Amar es para siempre una setmana molt intensa pel que fa a les trames dels seus nous capítols. I és que es produiran situacions realment difícils per a molts dels seus protagonistes.

Amar es para siempre, en concret, posarà en greu perill la relació entre Elena i Federico. És clar, perquè ell, que li amaga un fet important, està a punt d'enxampar-la amb la seva amant, Crespo.

Amar es para siempre posa a la corda fluixa la relació d'Elena i Federico

Amar es para siempre girarà aquests dies al voltant de la malaltia de Malena i la seva única solució per salvar la seva vida. Ara bé, aquesta situació també afectarà de manera contundent la família Quevedo, de la qual es descobrirà algun secret inesperat. Encara més, el matrimoni entre Federico i Elena estarà al límit.

La parella era sòlida fins que els negocis es van ficar pel mig, ja que ell va començar a prendre decisions empresarials sense comptar amb ella. Des de llavors, regna més aviat la fredor i la seva relació ja sembla també una mera empresa.

Amar es para siempre ens revelarà que ella està realment angoixada per la situació de Malena. I això la portarà a buscar consol als braços del seu amant, Crespo, a qui no dubtarà a visitar. D'aquesta manera, es retrobaran i es deixaran portar per la passió, sense adonar-se que Federico arriba a la casa.

Per molt poc, no els enxampa. Lògicament, Quevedo es queda perplex davant la presència de la seva dona a casa del seu amic. Tanmateix, ella, tan hàbil com sempre, li explicarà que ha estat tot per mers negocis i ell semblarà quedar-se convençut, almenys aparentment.

Captura de la sèrie 'Amar es para Sempre' amb Federico, Elena i Crespo junts
A 'Amar es para siempre', Federico estarà a punt d'enxampar la seva dona amb un altre | Atresmedia

La matriarca del clan creurà que el seu marit no s'ha quedat del tot convençut dels seus arguments i intentarà donar-li'n més perquè la cregui completament. Tanmateix, temorosa davant què pugui passar, pren una decisió. Aquesta no és cap altra que parlar amb Crespo per demanar-li que, atesa la situació que està travessant, deixin de veure's durant un temps, cosa que ell acceptarà, no sense dolor.

La sèrie d'Antena 3 mostrarà que ni tan sols en la situació tan dura que viu el clan, el matrimoni aconsegueix lligar caps. I encara menys si Elena arriba a descobrir el secret que li amaga la seva parella i que veurà la llum aquests dies. Ens estem referint que Chimo és fill de Federico, tal com aquest ho revelarà a Román.

Captura de la sèrie 'Amar es para siempre' amb Chimo i Federico junts
'Amar es para siempre' descobrirà que Federico té un fill secret | Atresmedia

Amar es para siempre: més moments de la setmana

Amar es para siempre, així mateix, ens mostrarà la desesperació dels Quevedo quan descobreixin que cap d'ells és compatible amb Malena per donar-li medul·la. Per això, a la matriarca no li quedarà més remei que empassar-se el seu orgull i el seu odi cap a Lola, la mare de la jove. El que farà serà explicar-li que la menor pateix leucèmia i demanarà desesperadament que sigui la donant que necessita aquella per salvar la seva vida.

Aquest retrobament entre les dues rivals serà molt emotiu i s'acabarà de manera absolutament inesperada. Totes dues plorant i abraçades.

Elena de 'Amar es para siempre' plora demanant ajuda a Lola
'Amar es para siempre' viurà el moment més inesperat entre les rivals | Atresmedia

A més, Sofía i Alícia es convertiran en sòcies, cosa que no agradarà en absolut a Crespo. Sense oblidar que Marcelino parlarà amb Belén perquè permeti que Marisa continuï la seva història d'amor amb Pelayo sense que ella s'interposi. I ho aconseguirà, aquesta donarà el seu vistiplau a la relació.

Tot alhora que Silvia i Quintero tornaran a protagonitzar una discussió tensa. En aquest cas, serà per culpa del judici de Ramiro Losada, en què tots dos han participat de manera activa.