Muntatge de fotos d''Amar es para siempre' amb la imatge del personatge de Lola difuminat i un emoji de preocupació
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' juga amb l'adeu definitiu d'un personatge principal

'Amar es para siempre' té en tensió els seus espectadors amb el futur d'aquesta figura transcendental

Amar es para siempre fa dies que té en absoluta incertesa els seus seguidors a través de diferents trames. En concret, els té inquiets perquè ha deixat caure que una de les seves protagonistes ha pres la decisió de marxar de manera definitiva. Això suposaria un autèntic revés per a la història.

Tot i això, Amar es para siempre només està jugant amb els seus espectadors. Sí, perquè té establert un nou gir de guió que impediria que aquella abandonés. Ens estem referint a Dolores.

Amar es para siempre insinua la marxa definitiva de Dolores

Amar es para siempre ha posat Lola contra les cordes en els últims episodis. I és que Elena ha fet tot el possible perquè s'allunyi de Malena, la seva filla biològica. Tant és així que la matriarca dels Quevedo ha mogut els seus fils per ferir la seva rival i la família d'aquesta.

Exactament, la pèrfida dona ha fet que al pare de la seva enemiga li treguin el seu programa de televisió. I això ha portat Dolores a rendir-se, a prendre la determinació de marxar de la ciutat i tornar a Barcelona. No vol que per culpa seva cap dels seus éssers estimats pateixi.

El personatge de Lola a 'Amar es para siempre'
'Amar es para siempre' ha deixat clara la intenció de Dolores de marxar | Antena 3

Tan decidida està la protagonista de la sèrie d'Antena 3 a allunyar-se de tot, que fins i tot ha enganyat Román. Ell li ha deixat clar el seu amor, però tampoc vol que aquest pateixi per ella, i per això ha explicat la seva marxa. I, alhora, perquè l'odiï i s'oblidi de la seva relació, li ha mentit dient que ha tornat amb Arnau.

Lola està patint molt per la decisió que ha pres davant les pressions d'Elena, però la seva postura sobre anar-se'n és ferma. Per aquest motiu, ja ha començat a acomiadar-se dels seus familiars i amics.

Això sí, l'adeu més especial i dolorós serà el que viurà avui amb Román i Malena. Ell portarà la noia a la casa de Dolores perquè es puguin acomiadar. La noia no se'n vol separar, encara que desconeix que és la seva mare, però no hi ha marxa enrere.

Captura Malena i Lola d''Amar para siempre' parlant
'Amar es para siempre' farà plorar amb el comiat de Dolores i Malena | Antena 3

La filla de Marcelino i Manolita ja té el bitllet de tren per tornar a Barcelona. Ho farà l'endemà. D'aquesta manera, tot fa indicar que Lola deixa Amar es para siempre.

Amar es para siempre prepara un gir de guió per evitar la seva marxa

Amar es para siempre ha jugat amb la marxa de Dolores, ha deixat caure que es produirà. No obstant això, demà divendres passarà una cosa que canviarà els seus plans.

Elena, desesperada per no trobar un donant que salvi la vida de la seva neta, recorrerà a Lola, que és l'única opció. Així, abans que abandoni la ciutat i empassant-se el seu orgull, li explicarà la veritat de què està succeint i li demanarà ajuda. Ho farà dient entre llàgrimes: “Malena està molt greu”.

“Ha de rebre un trasplantament de medul·la i tu ets la seva única salvació. Té leucèmia i et necessita perquè… Tu ets la seva mare”.

Elena de 'Amar es para siempre' plora demanant ajuda a Lola
'Amar es para siempre' farà que Elena sigui qui impedeixi la marxa de Dolores | Atresmedia

Com és lògic, Amar es para siempre ens mostrarà una Dolores absolutament trencada en conèixer el que li està passant a la seva filla. Un dolor que compartirà amb la matriarca dels Quevedo amb què, inesperadament, s'acabarà abraçant.

D'aquesta manera, la sèrie deixa clar que Lola no marxarà, almenys de moment. Es quedarà per salvar i cuidar Malena. Encara que, una vegada ho faci, no sabem si continuarà endavant amb els seus plans o si el seu acostament als Quevedo posarà fi a la guerra i decidirà quedar-s'hi.