Muntatge amb una promoció d''Amar es para siempre' amb tots els personatges i uns cors roses
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' fa un gir i confirma l'afer entre dos protagonistes

'Amar es para siempre' viurà uns capítols que acostaran irremeiablement aquests dos personatges importants

Amar es para siempre té expectants els seus espectadors per la situació que viu una de les seves figures més importants: Malena. I és que la salut de la jove està en greu perill, però a l'últim capítol es va trobar una opció per salvar-la. Aquesta va ser explicar la veritat a Lola perquè es fes les proves de compatibilitat i descobrir si pot ser la seva donant de medul·la.

Amar es para siempre, amb aquesta trama i aquest últim gir, ha fet un pas perquè la menor visqui, tot i que ha permès una cosa més. Ha propiciat que es produeixi un acostament entre Dolores i Román, que podrien tornar a viure el seu amor com si no hagués passat res. El dolor i la preocupació els tornarà a unir.

Amar es para siempre incentiva l'acostament entre dues figures importants

Amar es para siempre ha trobat a l'últim moment una possible salvació per a Malena. Al capítol d'avui, Lola se sotmetrà a l'esmentada prova de compatibilitat i viurà el seu primer acostament amb Román. Passarà quan ell, per malestar dels pares de Dolores, es personi a casa seva i decideixi acompanyar-la a l'hospital.

Els Gómez veuran que el noi està fent tot el possible per recuperar-la i estar al seu costat incondicionalment en aquest dur trànsit és una manera de fer-ho. Encara que aquí no quedarà la cosa.

La sèrie d'Antena 3 mostrarà igualment que, davant del dolor comú per la possibilitat de perdre la jove malalta, tots dos trencaran les barreres que s'havien imposat. I a això hi contribuirà que es confessaran la por que tenen per la situació i fins i tot compartiran alguna cosa més. Tots dos estaran d'acord que la noia ha de conèixer la veritat; sí, ha de saber que Dolores és la seva mare biològica.

Captura d''Amar es para siempre' de Román i Lola parlant asseguts en un banc
'Amar es para siempre' els farà compartir molts moments junts amb els quals lligar caps | Atresmedia

Amar es para siempre mostrarà, a més, en un altre dels capítols d'aquesta setmana que algú animarà Román perquè lluiti pel seu amor. I aquesta no serà cap altra que Malena, que li demanarà que no es quedi de braços plegats i intenti ser feliç amb Lola, ja que està segura que tots dos continuen enamorats. Per això, tindrà més gestos amb ella que l'entendriran, com ara permetre que passi la nit a l'hospital amb la seva filla.

Així mateix, tots dos compartiran l'alegria de descobrir que ella és compatible amb la malalta. Per tant, podrà salvar la seva vida.

Captura d''Amar es para siempre' amb Lola i Román a punt de besar-se
'Amar es para siempre' cada vegada els està acostant més, per la qual cosa podrien recuperar la seva història d'amor | Atresmedia

Amar es para siempre: més trames d'aquesta setmana

Amar es para siempre està fent tot el possible perquè els enamorats puguin recuperar la seva història d'amor. Tanmateix, aquests no ho tindran fàcil per aconseguir-ho. Primer, perquè les seves respectives famílies no estaran d'acord; i, segon, perquè la mare d'ell, Elena, tornarà a jugar-la a Dolores.

A l'últim capítol es va veure que la matriarca dels Quevedo va decidir rebaixar-se per demanar ajuda a aquella i que salvés la malalta. Això feia pensar que les dues dones lligarien caps i deixarien de banda els conflictes, però res més lluny de la realitat. La progenitora de Román tornarà a jugar-la a la seva enemiga.

Té clar que cedirà a les pretensions d'aquella fins que doni la medul·la. Després, tot tornarà a ser igual i optarà per separar-la novament de la seva filla.

Elena de 'Amar es para siempre' plora demanant ajuda a Lola
'Amar es para siempre' tornarà a demostrar que Elena és una harpia | Atresmedia

Amar es para siempre aquests dies, a més, revelarà que alguna cosa s'interposarà igualment en l'afer entre Silvia i Quintero. Ella descobrirà que està embarassada i no precisament d'ell, el seu fill és de Daniel.

De la mateixa manera, aquesta setmana Alicia s'enfrontarà al seu pare pels negocis. Sense oblidar que Sofía proposarà a Isidro anar-se'n a viure junts.