Itziar Miranda i Manu Baqueiro a Amar és per sempre
TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' dispara els dubtes sobre la malaltia del personatge principal

'Amar es para siempre' té en tensió els espectadors amb la situació i el final d'aquesta figura important

Amar es para siempre ha aconseguit encongir el cor dels seus seguidors, perquè la leucèmia que pateix Malena l'ha posat en greu perill. Fins i tot, a cada capítol la seva vida està més a la corda fluixa, perquè no acaba de trobar un donant que pugui salvar-la.

Amar es para siempre ha propiciat així que molts espectadors pensin que el que està fent la sèrie és aplanar el final d'aquesta figura. Un final que, amb això que s'ha vist, seria absolutament lacrimogen.

Tanmateix, sembla que tot podria solucionar-se en l'últim moment. Sí, perquè la sèrie d'Antena 3 té un as sota la màniga. Però, sigui com sigui, els dubtes al voltant de la noia estan latents.

Amar es para siempre podria estar aplanant el comiat del personatge

Amar es para siempre va donar fa uns dies una notícia als seus espectadors que els va deixar perplexos i tristos alhora. Els va revelar que Malena pateix leucèmia aguda i que la seva vida s'aguanta per un fil. Només es pot salvar si rep un trasplantament de medul·la.

La sèrie d'Antena 3 ha mostrat que la seva família, els Quevedo, estan desesperats per ajudar-la. Per això, tots i cadascun s'han sotmès a proves per veure si hi són compatibles. Encara que res, cap ho és.

Fins i tot Chimo, que és el fill secret de Federico, també ha decidit veure si ell podia ser el donant que la petita necessita. Ara bé, el resultat ha estat negatiu.

Vaja, que la situació en què Amar es para siempre ha posat la noia és realment crítica. Tant és així que diferents seguidors de la ficció consideren que el que succeirà és que aquest personatge desapareixerà. Sí, que sembla que és la manera que s'ha trobat de posar fi al seu camí.

Ho han deixat de manifest a les xarxes amb missatges com aquests: “Pobra”, “Com patirà Lola” i “Es veia venir”. Sense oblidar-ne d'altres: “Pobreta Malena, espero que s'acabi salvant, però…”.

El personatge de Malena a 'Amar es para siempre' es desmaia al capítol 2756
'Amar es para siempre' acabarà matant Malena, segons alguns seguidors | RTVE

Amar es para siempre té un as guardat

Amar es para siempre, malgrat tot, compta amb una sorpresa sota el braç. Sorpresa que podria ser la manera de resoldre la situació de la jove de la manera més positiva possible. Als capítols d'aquesta setmana tindrà lloc un moment que ho podria canviar tot.

La sèrie ha mostrat que Elena no suporta Lola, la mare biològica de la noia, i ha fet de tot per fer-la fora de la ciutat. Però, malgrat ser tan pèrfida, estarà tan desesperada que recorrerà a Dolores. Entre llàgrimes li explicarà la situació de Malena i demanarà que es faci les proves de compatibilitat i així poder salvar-la.

Com és lògic, la filla de Manolita se sotmetrà a aquelles i tothom, personatges i espectadors, esperaran que el resultat sigui positiu. D'aquesta manera, es faria el trasplantament, la noia salvaria la seva vida i, possiblement, la malalta descobriria qui és la seva vertadera progenitora.

Elena de 'Amar es para siempre' plora demanant ajuda a Lola
'Amar es para siempre' donarà una última oportunitat a la noia amb l'acostament entre Elena i Lola | Atresmedia

Molts seguidors d'Amar es para siempre tenen dipositada la seva confiança en aquesta salvació i així ho estan manifestant a les xarxes. Exemples són tuits com aquests: “La salvarà Lola i tot saltarà pels aires”, “Ha de tenir un final feliç” i “Es veia venir. L'única compatible serà la mateixa Dolores”.

Això sí, n'hi ha que consideren que la sèrie girarà la truita un cop més. Creuen que el donant serà un dels avis materns de la malalta: “Serà així perquè els Quevedo els ho hagin d'agrair tot”.