Rocio Flores sobre un fons de Màlaga ia la seva esquerra un cercle amb una taula amb unes copes
MOLT +

El xiringuito de Màlaga on Rocío Flores va treballar abans de ser famosa: plats a 2 €

El restaurant Sacaba Mar de Màlaga va ser el lloc on Rocío Flores va treballar per col·laborar amb el seu pare en les dificultats econòmiques.

En els seus dies previs a la fama, Rocío Flores va dedicar els seus esforços laborals al Sacaba Mar a Màlaga. El lloc va destacar per ser l'escenari on Rocío va treballar per brindar suport financer al seu pare enmig de les dificultats econòmiques. Els clients poden gaudir de cerveses a menys de 2 euros.

En la seva cerca anterior per forjar un camí com a orientador saludable, Rocío Flores va prendre la decisió d'emprar-se mentre construïa el seu nom a la indústria. Així, es va submergir al món laboral de Màlaga, trobant el seu lloc al Mesón Sacaba Mar. Aquest es trobava a la urbanització Sacaba Beach, una de les més conegudes de Màlaga.

Muntatge de fotos de pla curt de Rocío Flores amb rostre seriós i la seva mare, Rocío Carrasco, amb rostre neutre

Aquesta elecció no només li va permetre guanyar experiència laboral, sinó que també es va convertir en un pilar de suport econòmic per a la família. Durant aquest període, el seu pare, Antonio David Flores, enfrontava una batalla judicial amb Rociíto, cosa que va resultar en una pèrdua d'ingressos. Conformat per Rocío Flores, Antonio David, Olga i els seus dos germans, la família subsistia amb tot just 2000 euros.

En vista d'aquesta situació, Rocío Flores va prendre la decisió de treballar, contribuint així a alleujar les dificultats econòmiques que travessaven. Un gest que va reflectir-ne la determinació i el compromís familiar.

El restaurant on va treballar Rocío Flores no té res de luxe: cap plat supera els 15 euros

El Mesón Sacaba Mar està especialitzat en cuina mediterrània i espanyola a Màlaga. Ubicat estratègicament al costat de la platja Sacaba, el restaurant és conegut per la seva terrassa i per la seva oferta de peix i marisc fresc. Obre de 12 a 00 cada dia i en dates especials, com Nadal, ofereix opcions festives amb menús a partir de 40 euros.

La carta es destaca per la seva especialització en peixos fregits, començant amb entremesos per 5 euros, com amanides, o gambes cuites, o a la planxa, per 9 o 15 euros. Pels primers plats, el restaurant presenta sopes de marisc per 4 euros o fideuada per 10 €. L'especialitat de la casa, els peixos fregits, també se serveixen a preus atractius: 6 euros, o per 9 euros aquells que estiguin fets a la planxa.

L'oferta també inclou calamars, seitons, pop o combinacions de totes per 14 euros. Qui vulgui gaudir d'aquests plats en l'àmbit individual, haurà d'abonar també 6 € per ració. La fonda destaca per oferir els seus espets, tan emblemàtics a la costa andalusa, per 3,90 € per a les sardines o 3,50 € pels gambons.

La beguda manté la mateixa assequibilitat, amb refrescos i aigües a 1,50 € i cerveses que varien des d'1,40 € per una canya fins a 2,20 € per les especials. Els combinats també són econòmics, a només 5 euros cadascun.

Encara que el restaurant compta amb una puntuació de 3 sobre 5 a TripAdvisor, les opinions són diverses. Mentre alguns ho consideren el seu lloc de referència i acudeixen regularment, altres, en provar-ho per primera vegada, expressen certa desil·lusió. Una cosa que potser no importa a Rocío Flores en el moment d'haver d'ajudar la seva família.

➡️ Molt +

Més notícies: