El xiringuito de Màlaga on Rocío Flores va treballar abans de ser famosa: plats a 2 €
El restaurant Sacaba Mar de Màlaga va ser el lloc on Rocío Flores va treballar per col·laborar amb el seu pare en les dificultats econòmiques.
En els seus dies previs a la fama, Rocío Flores va dedicar els seus esforços laborals al Sacaba Mar a Màlaga. El lloc va destacar per ser l'escenari on Rocío va treballar per brindar suport financer al seu pare enmig de les dificultats econòmiques. Els clients poden gaudir de cerveses a menys de 2 euros.
En la seva cerca anterior per forjar un camí com a orientador saludable, Rocío Flores va prendre la decisió d'emprar-se mentre construïa el seu nom a la indústria. Així, es va submergir al món laboral de Màlaga, trobant el seu lloc al Mesón Sacaba Mar. Aquest es trobava a la urbanització Sacaba Beach, una de les més conegudes de Màlaga.
Aquesta elecció no només li va permetre guanyar experiència laboral, sinó que també es va convertir en un pilar de suport econòmic per a la família. Durant aquest període, el seu pare, Antonio David Flores, enfrontava una batalla judicial amb Rociíto, cosa que va resultar en una pèrdua d'ingressos. Conformat per Rocío Flores, Antonio David, Olga i els seus dos germans, la família subsistia amb tot just 2000 euros.
En vista d'aquesta situació, Rocío Flores va prendre la decisió de treballar, contribuint així a alleujar les dificultats econòmiques que travessaven. Un gest que va reflectir-ne la determinació i el compromís familiar.
El restaurant on va treballar Rocío Flores no té res de luxe: cap plat supera els 15 euros
El Mesón Sacaba Mar està especialitzat en cuina mediterrània i espanyola a Màlaga. Ubicat estratègicament al costat de la platja Sacaba, el restaurant és conegut per la seva terrassa i per la seva oferta de peix i marisc fresc. Obre de 12 a 00 cada dia i en dates especials, com Nadal, ofereix opcions festives amb menús a partir de 40 euros.
La carta es destaca per la seva especialització en peixos fregits, començant amb entremesos per 5 euros, com amanides, o gambes cuites, o a la planxa, per 9 o 15 euros. Pels primers plats, el restaurant presenta sopes de marisc per 4 euros o fideuada per 10 €. L'especialitat de la casa, els peixos fregits, també se serveixen a preus atractius: 6 euros, o per 9 euros aquells que estiguin fets a la planxa.
L'oferta també inclou calamars, seitons, pop o combinacions de totes per 14 euros. Qui vulgui gaudir d'aquests plats en l'àmbit individual, haurà d'abonar també 6 € per ració. La fonda destaca per oferir els seus espets, tan emblemàtics a la costa andalusa, per 3,90 € per a les sardines o 3,50 € pels gambons.
La beguda manté la mateixa assequibilitat, amb refrescos i aigües a 1,50 € i cerveses que varien des d'1,40 € per una canya fins a 2,20 € per les especials. Els combinats també són econòmics, a només 5 euros cadascun.
Encara que el restaurant compta amb una puntuació de 3 sobre 5 a TripAdvisor, les opinions són diverses. Mentre alguns ho consideren el seu lloc de referència i acudeixen regularment, altres, en provar-ho per primera vegada, expressen certa desil·lusió. Una cosa que potser no importa a Rocío Flores en el moment d'haver d'ajudar la seva família.
Més notícies: