Muntatge amb taules del restaurant Castell de Besalú i un tiktok amb carn a la brasa
MOLT +

El bufet lliure de carn a la brasa per 18 euros que triomfa a Catalunya

El bufet lliure ofereix una àmplia oferta de plats, begudes i postres que obliguen a reservar per poder assaborir-los

Els amants dels bufets estan d'enhorabona. El perfil de TikTok @topfoodbcn ha descobert el que probablement sigui un dels bufets més extensos de Catalunya.

L'oferta és àmplia, per la qual cosa és gairebé impossible que algú no trobi un plat que li agradi.

El més popular de l'establiment és la seva carta, bufet de carn a la brasa sense límit. Hamburgueses, llonganissa, bacó, costelles… el que et puguis imaginar, pots trobar-ho al restaurant Castell de Besalú.

Però per si no n'hi hagués prou, el lloc ofereix també altres plats per fer gaudir els comensals. Més de 60 varietats per a tots els gustos. Carns amb salsa, peixos i arrossos acostumen a ser les opcions més populars.

Un bufet modern i tradicional

També n'hi ha d'altres més tradicionals com el trinxat de la Cerdanya, els macarrons, els canelons, la botifarra, les amanides o les sopes. Sembla que en aquest restaurant sempre hi ha lloc per a les postres. I no n'hi ha per menys.

Fonts de xocolata amb profiterols, gofres de Nutella i pastissos i dolços per tot arreu. Si vols abaixar el tiberi també pots optar per una fruita. Ara també tens l'opció de refrescar-te amb el nou gelat de màquina.

El bufet de Besalú, també amb beguda il·limitada

Una altra de les dades més importants i rellevants de Castell de Besalú és que la beguda també és il·limitada. Pots beure tot el vi, la cervesa, els refrescos o l'aigua que vulguis sense veure com augmenta la factura final. El mateix passa amb els cafès, sens dubte, imprescindibles per a un bon colofó final.

Després de tot aquest desplegament culinari pensaràs que el preu és només apte per a uns quants. Res més lluny de la realitat. Entre setmana podeu gaudir d'aquest lloc per 18 euros i, els caps de setmana, festius i vigília de festius, per 25 euros.

Castell de Besalú, una reserva obligada

L'horari d'obertura és de 12:00 a 16:00 hores i s'ubica al carrer del Pont, 2. No és de sorprendre que darrere d'aquesta atractiva oferta hi hagi un local ple cada dia. Per això és necessari reservar taula a través d'Instagram.

Sens dubte, és un lloc d'èxit i felicitat. Aquests sí que són dos bons ingredients per a un menjar perfecte.