Plànol general del grup d'actors i actrius que protagonitzen la sèrie de TVE 'La Promesa' amb un emoji de sorpresa al costat
TELEVISIÓ

'La Promesa' fa un gir de guió gràcies a una història d'amor molt sorprenent

'La Promesa' ha donat forma a un nou flirteig, que complicarà encara més la situació per a un personatge

La Promesa està contínuament sorprenent els seus espectadors. I ara, en els capítols d'aquesta setmana, ho tornarà a fer en girar-se la truita inesperadament.

En concret, La Promesa iniciarà una nova història d'amor que ningú no s'esperava. Una relació que tindrà com a principals protagonistes una figura emblemàtica de la sèrie i una nova incorporació.

La Promesa sorprèn amb un nou possible afer

La Promesa ha deixat els seus espectadors enganxats a la pantalla amb el problema de Martina i amb la tensió entre Manuel i Jimena. I aquesta setmana aconseguirà el mateix propòsit amb una possible història d'amor que pot sorgir. Història que ja ha començat a fer els seus primers passos i que viurien María Fernández i Valentín, el nou personatge.

Imatge promocional dels protagonistes de 'La Promesa', sèrie de La 1
S'aproximen capítols moguts de 'La Promesa' | RTVE

La sèrie de La 1 ha mostrat l'arribada de Valentín, un jove que ha acudit al palau dels marquesos de Luján. Exactament, ho ha fet amb la intenció d'informar Simona que el seu fill, Antoñito, no pot anar a veure-la per temes de feina. El fill de la cuinera li ha demanat que viatgés fins allà per dir-li que, quan pugui, anirà a retrobar-s'hi.

La Promesa ha evidenciat que, en un primer moment, tots els servents han recelat de la presència del noi. Però aquest, després de les explicacions, ha aconseguit deixar-los tranquils. Fins i tot s'ha guanyat la confiança de Catalina, que li ha ofert quedar-se al lloc i li ha donat una feina a la seva empresa de melmelades.

La presència de Valentín donarà molt de joc i és que ell s'ha fixat en María Fernández. Li ha picat l'ullet més d'una vegada i està disposat a conquistar-la, sigui com sigui. I és que s'ha quedat enamorat de la seva bellesa, de la seva simpatia i de la seva desimboltura.

valentin i maria fernandez de
'La Promesa' farà que ell intenti conquistar María | RTVE, e-noticies.cat

Per això pot sorgir l'amor entre ells, encara que de primeres no pinta que sigui fàcil. Primer, perquè Salvador, l'ex de María, també treballa al palau, i ha advertit les intencions del nou, cosa que no li agrada. Segon, perquè la jove criada encara perd xaveta per Lope, per la qual cosa ha rebut una carta d'ell amb gran entusiasme.

Ara bé, caldrà veure què passa. Potser ens emportem una sorpresa i Valentín acabi conquistant la noia. Tot podria passar.

María fernandez de
'La Promesa' ha donat un nou pretendent a la serventa | RTVE

La Promesa: més trames d'aquesta setmana

La Promesa té preparades per a aquests dies més històries rellevants que deixaran els seus seguidors enganxats a la pantalla. Per exemple, Manuel acabarà marxant novament del palau, després que Jimena no accepti que mantinguin el matrimoni només de cara a la galeria. La seva fugida, en què li donaran suport Margarita i Jana, acabarà amb la seva dona absolutament descentrada.

Maria de La Promesa a la sèrie
‘La Promesa’ evidenciarà que Manuel està desesperat amb el que està vivint | RTVE, Facebook

A més, el marquès haurà d'amenaçar Rómulo amb l'acomiadament si no té cura del seu problema de salut. I Mauro assumirà el seu paper com a majordom principal, cosa que li portarà nombrosos conflictes, perquè els seus companys no obeiran les seves ordres.

A La Promesa, així mateix, s'incrementarà l'interès per la salut de Martina i Curro acabarà descobrint el que amaga. Un noi que veurà la seva tieta ordir un pla contra ell, perquè el vol lluny del marquès. Per això, mourà el fils perquè sigui enviat a estudiar fora d'Espanya.

Aquí no s'acaba tot, ja que Abel, malgrat que Jana ha trencat amb ell, no dubtarà a proposar-li matrimoni. I Catalina i Pelayo viuran els seus primers seriosos conflictes, quan aquest comenci a prendre decisions sense comptar amb ella.