Muntatge d'Álvaro Giraldo de nen a la sèrie "La que s'acosta" en pla mitjà, mirant cap avall, amb cara trista i una foto borrosa d'ell actualment
TELEVISIÓ

El gran canvi d''Ojos de pollo', el fill de Pablo Chiapella a 'La que se avecina'

L'actor que donava vida a 'Ojos de pollo' a 'La que se avecina' s'ha convertit en un adolescent

Al llarg de més de dues dècades per La que se avecina han passat un gran nombre d'actors. Molts continuen sent recordats pels seguidors de la sèrie que ja va per la seva tretzena temporada. És el cas d''Ojos de pollo', un personatge que es va posar davant de les càmeres sent encara un nadó i que ara ja és gairebé un home.

Álvaro Giraldo donava vida a Amador Junior, el fill no desitjat de Sergio Arias i Maite, que va ser acollit com a propi per Amador Rivas, interpretat per Pablo Chiapella. Aleshores tenia vuit mesos i el públic el va veure créixer en la ficció. Així i tot, a mesura que van avançar les temporades, el seu personatge va perdre protagonisme igual que va passar amb els seus germans de ficció.

El nen que interpretava el fill de Pablo Chiapella ja no és com el recordaves

'Ojos de pollo', com era conegut de manera còmica, ja té 15 anys. El noi ha deixat veure a través de xarxes socials que ha canviat molt físicament. En un vídeo compartit a TikTok, Giraldo ha donat més detalls de la seva vida personal.

Junior, com també li deien, destaca alguns aspectes de la seva personalitat: "la meva lleialtat, la meva empatia i la meva honestedat". Molt canviat físicament, Álvaro ha seguit una de les tendències de xarxes socials. Amb el títol '5 coses sobre mi', els seus seguidors han pogut conèixer més coses sobre ell.

Captura d'Álvaro Giraldo, conegut com a ulls de pollastre a la sèrie

Gràcies a aquest TikTok, 'Ojos de pollo' ha explicat que el seu esport favorit és el futbol i que juga com a lateral esquerre. Li encanten els animals, concretament els gossos. I a més a més, ha reconegut que li agrada molt jugar a videojocs.

Nascut el març de 2009, Álvaro va fer els seus primers passos als platós de gravació de La que se avecina. Es va incorporar a la tercera temporada de la sèrie i des de llavors ha aparegut en 50 episodis.

El seu personatge és el fill no desitjat de Sergio Arias i Maite. Finalment acaba sent adoptat pel personatge de Pablo Chiapella, Amador, qui al principi creia que era el seu fill biològic. Serà Gregoria qui informi el Cuqui de l'origen incestuós i il·legítim del noi i provoqui el seu divorci de Maite, encara que accepta 'Ojos de pollo' com a fill.

Álvaro Giraldo va créixer a La que se avecina

El petit Amador té una personalitat estranya que inquieta els seus familiars i veïns. Tot i la seva jove edat és programador informàtic, té poders mentals i és capaç de moure objectes sense tocar-los. D'una altra banda, i com a curiositat, 'Ojos de pollo' té vetada l'entrada a Dubai per haver dibuixat Mahoma.

Precisament l'any passat l'actor va tornar a La que se avecina després d'absentar-se la temporada passada. Ell mateix ho confirmava en publicar a Instagram una fotografia en què apareixia amb els guions de la sèrie a les mans.

Captura de Pablo Chiapella com a Amador Rivas a la temporada 14 de La que s'acosta

“Ahir vaig reviure tantes emocions, després de tant de temps, però amb les mateixes ganes i la mateixa il·lusió de sempre, gràcies, La que se avecina”, escrivia el jove actor.

➡️ Televisió

Més notícies: