Muntatge amb els personatges de 'La Promesa' al fons, el logotip de la sèrie i una silueta de persona amb un interrogant blanc

TELEVISIÓ

'La Promesa' modifica la trama i presenta el nou protagonista de la sèrie

'La Promesa' aprofundeix en una línia argumental amb l'arribada del personatge, que donarà molt de joc a la trama

La Promesa sembla que no deixa respirar tranquils els seus espectadors ni un segon. Sí, perquè ara que la vida al palau és un autèntic formiguer de secrets i conspiracions, s'ha introduït un nou personatge.

La Promesa ha decidit aprofundir en una trama incorporant aquesta nova figura, un anglès disposat a fer negocis. En concret, a continuar amb els tèrbols tripijocs de Pelayo i Jerónimo.

La Promesa dona llum verda a la nova figura

La Promesa ha tingut en tensió aquests dies els seus seguidors amb l'estat alienat de Jimena. I és que, després d'haver intentat acabar amb la seva cunyada sense resultats, ara té un altre pla contra ella. Tot perquè creu que és l'única que sap el parador del seu marit, Manuel.

Ara bé, si n'hi havia poca incertesa, la sèrie de La 1 ha optat aquests dies per augmentar-la. La manera que ha tingut de fer-ho ha estat presentant el nou personatge: Cavendish. És interpretat per l'actor alemany Christian Stamm, que ha participat en altres sèries espanyoles com ara Dime quién soy i Jaguar.

Caterina ha intentat de totes maneres endarrerir l'arribada del britànic, ja que la situació a palau no és la més tranquil·la en aquell moment. Tanmateix, Pelayo no ha fet cas a les seves peticions i el convidat s'ha presentat a casa dels marquesos de Luján. Una arribada amb què es potencia de manera considerable la trama de negocis tèrbols que està duent a terme el comte d'Añil.

La Promesa ha mostrat un anglès superb que ha dubtat que aquell sigui el lloc adequat per continuar amb el trànsit d'armes, ocultant-lo sota la venda de melmelades. Ha dubtat perquè està estupefacte amb la situació a Espanya i amb les sortides de to constants de Jimena.

Encara que el seu soci ha aconseguit convèncer-lo que és una bona opció i arribaran a un acord que resulti beneficiós per a tots dos. Acord que els permetrà expandir la venda d'armament més enllà de les fronteres de la comarca de Los Pedroches.

Captura de 'La Promesa' amb Pelayo agafant de la panxa a Jerónimo

La presència de Cavendish incrementarà, a més, els riscos que la veritat sobre aquest negoci vegi la llum. Qualsevol pas en fals pot portar que un servent o un senyor del palau acabi descobrint el que està passant. I això seria una autèntica bomba per diferents motius.

Captura de 'La Promesa' amb Mr Cavendish somrient amb un vestit marró

La Promesa posa en perill un altre personatge

La Promesa no només ha donat rellevància al nou personatge britànic aquests dies, sinó que n'ha posat en greu perill un altre, concretament Catalina. I no només perquè pot descobrir els negocis de Pelayo i el visitant, sinó perquè és al punt de mira de Jimena.

La filla del marquès ha estat segrestada per la seva cunyada, que ha perdut absolutament la raó. Tant, que està disposada a acabar amb ella en cas que no li digui on és Manuel. Fins i tot té al cap un altre pla més gran: eliminar tot el palau per complet amb els seus habitants dins.

Personatge de Catalina a 'La Promesa' amb una mocador al cap

Això sí, la sèrie de La 1 ha permès la tornada del jove com una manera de frustrar la tragèdia que plana sobre la família i els seus criats. Ell té clar que no vol saber res de la seva dona, però potser haurà de canviar de postura a l'últim moment. Sí, encara que sigui per salvar la seva germana i tots els altres, cosa que suposaria fer un nou sacrifici.

➡️ Televisió

Més notícies: