Muntatge amb els personatges de 'Pecado Original', el logo de la sèrie i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

'Pecado Original' sorprèn amb una nova trama que porta al límit el protagonista

'Pecado Original' posarà en una situació greu aquest personatge, que tindrà en tensió els espectadors

Pecado Original està emetent aquesta setmana uns capítols realment interessants i que mantenen enganxats els seus seguidors. Sí, perquè tenen lloc situacions inesperades que són una autèntica bomba de rellotgeria per a l'argument.

I, per si no n'hi hagués prou, Pecado Original té previst emetre avui un altre moment que deixarà tothom bocabadat. En concret, donarà forma a una nova trama que farà que un dels seus protagonistes estigui al límit del perill.

Pecado Original posa contra les cordes una de les seves figures centrals

Pecado Original ha sorprès els seus espectadors mostrant l'inesperat cop de sort que ha tingut Halit. I és que, per sorpresa absoluta, ha aconseguit que les seves accions augmentin de valor i així millorar notablement la seva economia. Per això, gràcies a aquesta fortuna, podrà començar a resoldre els seus problemes financers.

Això sí, la sèrie turca d'Antena 3 ha mostrat que ell no ha volgut compartir amb ningú la bona notícia. Ha preferit mantenir-la en silenci per poder dur a terme la seva venjança cap a Şahika, que no és cap altra que aconseguir que desaparegui per sempre de la seva vida.

Una venjança que ha començat fent que ella el contracti el com a ajudant a la seva empresa i en què té com a aliat Metin, que està buscant informació compromesa per enfonsar-la.

Halit assegut mirant al capdavant al capítol de Pecado Original d'aquest divendres 14 de juliol

Pecado Original ha evidenciat que, no obstant això, la decisió del patriarca de la família Argun podria ser descoberta ben aviat. Sí, perquè ell està rebent humiliacions per part de la seva cap sense dir ni piu i això suscita les sospites de la seva exdona, Ender.

Halit, per tant, es posarà al límit, ja que poden destapar el seu pla i esclatar pels aires en qualsevol moment. La seva exparella sap que ell és molt orgullós i que preferiria pidolar abans que rebre els menyspreus de Şahika. Per això, la dona arribarà a la conclusió que aquell amaga alguna cosa, de manera que s'obre una nova història, una altra via argumental.

Pecado Original gira la truita i obre una nova línia argumental

Pecado Original mostrarà avui que Ender té tants dubtes i sospites sobre les intencions reals de Halit que recorrerà a Canet. A aquest li demanarà que segueixi el seu ex i així és com descobrirà que té reunions secretes amb Metin. Fins i tot, sabrà que ha aconseguit resoldre els seus deutes.

Aquesta situació, com és lògic, posarà el patriarca del clan Argun en una situació encara més compromesa. Ara bé, quan els espectadors pensin que aquell serà descobert, passarà una cosa que ningú espera i que posarà en marxa una altra nova trama.

Ender mirant al capdavant amb un mig somriure a Pecat Original

El que passarà a la sèrie turca és que el cotxe d'Ender patirà una avaria i la seva cunyada, Şahika, li cedirà el seu. Un gest que, en aparença, és un detall bonic per intentar lligar caps. Però aviat es posarà en dubte la seva bondat, perquè el vehicle serà víctima d'un greu accident.

Aquesta situació farà témer per la vida de la dona, de la qual cosa s'alegrarà l'empresària. I Pecado Original tindrà una sorpresa més. L'ex de Halit no haurà patit cap mal, perquè va sospitar de les intencions de la germana de la seva parella actual.

Ender, gràcies a testimonis, tindrà la possibilitat de desemmascarar Şahika, però aquesta no estarà disposada a permetre-ho. Per tant, li proposarà un tracte empresarial per aconseguir que romangui en silenci i no expliqui les seves intencions maquiavèl·liques.

Sahika somrient amb una copa a la mà mentre parla per telèfon a Pecat Original

Afortunadament, mentre tot això passa, el més gran dels Argun no serà descobert encara i podrà continuar amb el seu pla. Tanmateix, no sabem fins a quan. En qualsevol moment, ho pot veure frustrat si la seva ex decideix treure a la llum tot el que sap.

➡️ Televisió

Més notícies: