Fotomuntatge de Pablo Motos amb una imatge d'Álvaro López Sánchez
TELEVISIÓ

Mor Álvaro López Sánchez, ex d''El Hormiguero' de Pablo Motos

Álvaro López Sánchez va ser compositor i ajudant musical del programa d'Antena 3, presentat per Pablo Motos

Dol a El Hormiguero de Pablo Motos. Álvaro López Sánchez, compositor que va ser ajudant musical del programa d'Antena 3, ha mort aquest dilluns passat després de patir un greu accident de trànsit. Així ho ha anunciat La Opinión de Murcia, ciutat on treballava. 

Tal com ha informat el mitjà esmentat anteriorment, Álvaro López Sánchez anava conduint quan, per causes que fins ara es desconeixen, va sortir de la carretera AB-400. Els fets es van produir a Albacete. Després del sinistre, el cotxe va bolcar i es va incendiar.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions de la Policia Local, la Guàrdia Civil i els Bombers. També es van personar els serveis sanitaris que no van poder fer res per salvar la vida a la víctima. D'aquesta manera, tan sols van poder certificar la mort del professor i compositor de música, el qual exercia al Conservatori de Múrcia.

Dol a El Hormiguero després de la mort d'Álvaro López Sánchez

Álvaro López Sánchez va ser al seu dia ajudant musical al programa d'Antena 3 presentat per Pablo Motos. L'home només tenia 36 anys i va morir aquest dilluns quan circulava per una carretera d'Albacete, d'on era ell.

El compositor va treballar en moltes bandes sonores de curtmetratges i, també, en alguns llargmetratges. Han estat des del Conservatori de Música de Múrcia, on era professor, els qui han comunicat la trista notícia a través de les xarxes socials.

"Des de l'Equip educatiu del Conservatori Superior de Música de Múrcia volem mostrar la nostra consternació per la trista pèrdua del nostre company, el professor Álvaro López Sánchez".

"Traslladem el nostre més sentit condol als seus familiars i amics. En el seu record, demà dimarts 14 de maig farem un minut de silenci a les 12.00 hores al CSMM. Sempre a la nostra memòria", han compartit a través de X, abans Twitter.

Commoció a les xarxes socials

La notícia de la mort d'Álvaro López Sánchez ha commocionat a les xarxes socials. A més, des del Conservatori de Música de Múrcia van traslladar els seus condols als familiars i amics de la víctima i van concertar un minut de silenci.

➡️ Televisió

Més notícies: