Muntatge amb un primer pla d'Emma García somrient i Paolo Vasile amb el cap tort seriós
TELEVISIÓ

Emma García aprofita la revolució de Telecinco per explicar la veritat de Paolo Vasile

Emma García s'ha sincerat públicament sobre el passat i el futur de la cadena en què treballa des de fa anys

Emma García ha aconseguit mantenir-se a Telecinco després de l'autèntica reforma que ha experimentat la cadena. Està en una situació privilegiada en aquest sentit, davant d'altres companys. I això l'ha portat ara a parlar sense embuts del que passa a la cadena.

És més, Emma García també ha aprofitat aquesta renovació que hi ha hagut a Mediaset per parlar de manera sincera sobre la marxa de Vasile. Ho ha fet amb claredat i amb contundència.

Primer plànol d'Emma García com a presentadora de Festa aquest dissabte 18 de novembre
Emma García es manté a Telecinco | Mediaset

Emma García parla sincerament de la marxa de Vasile

Emma García és coneixedora perfectament de la situació que s'està vivint al grup de comunicació en què treballa. Aquest està ficat de ple en una notable crisi d'audiències i, els últims dies, a més, s'ha produït la dimissió del directiu que ha acabat amb tot l'univers Sálvame. Ens estem referint a Borja Prado.

La presentadora basca, que acaba de rebre l'Antena d'Or per la seva feina, ara ha parlat del tema. Ho ha fet en una entrevista per a la revista Lecturas, en què s'ha mostrat més sincera i contundent que mai.

Un bon exemple és que Emma García no ha tingut objeccions en explicar realment com va ser per a ella la marxa de Vasile. Així, al respecte, ha confessat que la va viure “amb molta tristesa, perquè ell ens acompanyava a tots. Ell sempre tenia un lloc per a tots nosaltres”.

Precisament, amb el fi de l'etapa de l'italià van arribar nous temps a Telecinco. Temps en què s'ha eliminat fulminantment Sálvame i el Deluxe i fins i tot s'ha deixat de banda Jorge Javier. Davant de tot això, Emma ha indicat que “ha sigut una etapa i ara estem en una altra, tots molt il·lusionats i entusiasmats i acceptant els canvis”.

Emma García presentant 'Fiesta', el programa de Telecinco, amb rostre seriós
Emma García té l'esperança que ben aviat les coses canviaran per bé | Mediaset

Però, malgrat aquests desitjos, el públic no recolza el gir donat pel grup. Tot i que García és força optimista en aquest sentit: “Cal tenir paciència, l'espectador s'ha d'acostumar, igual que nosaltres. Però hi ha ganes que aquesta nova etapa s'enlairi ja definitivament i trenqui”.

“Es possible que el públic ho entengui tot i, per tant, que ens vulgui com més aviat millor”. Però la veritat és que està resultant complicat, ja que fins a espais ja consolidats com GH VIP o la sèrie Entrevías han aconseguit dades realment nefastes. Encara que el pitjor és que, de moment, no hi ha indicis de què la situació canviï a curt o mitjà termini.

Emma García ha revelat què sent davant els canvis a Mediaset

Emma García, que a l'entrevista també ha parlat del seu matrimoni, ha estat molt clara respecte als seus resultats televisius.

Ens estem referint que Fiesta continua sense enganxar els espectadors i sempre és superat en audiències per les pel·lícules d'altres cadenes. Una qüestió sobre la qual ha reconegut que “porto 22 anys a la cadena i estic acostumada a mirar l'audiència”.

Muntatge de fotos d'Emma García, amb cara seriosa i el plató del programa 'Festa' de fons i, al costat, un gràfic de barres amb interrogants
Emma García també ha exposat què suposa per a ella tenir tan males audiències | Mediaset, e-noticies.cat

“Ara bé, és cert que intento que l'audiència no pugui amb mi, ni quan és bona, ni quan és menys bona. Intento mantenir l'equilibri perquè, si no, acabes malament del cap. Ni quan és bona ets la millor, ni quan és dolenta ets la pitjor”.

Emma García ha admès, de la mateixa manera, que, tot i que no està obtenint un bon suport per part del públic, li agrada que hi hagi aquests índexs. Considera que descobrir els resultats que obté amb cada programa són útils en la seva professió per mesurar-se i fins i tot intentar superar-se. I també, per descomptat, per “donar el millor de tu a cada circumstància”.