Muntatge amb els personatges de '4 estrellas', el logotip de la sèrie i un megàfon
TELEVISIÓ

'4 estrellas' confirma el retrobament de dos protagonistes i fa un anunci important

'4 estrellas' deixa enganxats a la butaca els espectadors amb aquestes dues situacions que donaran molt de joc

4 estrellas emetrà uns capítols molt especials aquesta setmana. Sí, ni més ni menys que l'últim de la primera temporada i els dos inicials de la nova. I per això té preparades sorpreses.

Com a sorpresa també ha estat que s'ha revelat la trobada entre dues figures essencials, Ricardo i Rita, que porten aparellat un misteri. A més, 4 estrellas ha indicat que un personatge marxarà i un altre es pot replantejar la seva presència a Vera.

4 estrellas provoca el retrobament que comporta un secret

4 estrellas tancarà la seva primera temporada amb el capítol d'aquesta nit. Un episodi en què, com ja es va revelar la setmana passada, tindrà lloc el retrobament de Ricardo amb la seva família. En concret, amb la seva exdona, Rita.

La sèrie de La 1 mostrarà que el patriarca de la família Lasierra, després de descobrir-se que és el pare d'Ángel, es veurà les cares amb les seves filles. Aquestes no li ho posaran fàcil, ja que estan cansades de les seves mentides i enganys. I tampoc serà agradable la tornada per a la seva ex.

Captura de '4 estrellas' amb Ricardo de peu parlant amb les filles i la dona
'4 estrellas' provoca el retrobament entre Ricardo i Rita | RTVE

Tot i això, la tensió entre l'exmatrimoni es relaxarà completament quan Rita descobreixi alguna cosa. Exactament, quan ell li expliqui el motiu de la seva tornada i la seva gravetat. En aquest moment, s'acostaran tant que fins i tot ella decidirà ajudar-lo perquè pugui lligar caps amb Silvia, Clara i Marta.

4 estrellas no ha revelat la causa d'aquest retorn, però sembla greu, ja que Ricardo ha confessat que té por davant la situació que està vivint. Per això tot fa sospitar que podria estar malalt o que, després dels seus tripijocs econòmics, anirà a la presó. El que sí que se sap és que intentarà fer les paus amb les seves filles, lliurant-los una sucosa quantitat econòmica com a compensació per tot això que els ha fet patir.

Caldrà esperar aquesta nit per sortir de dubtes. Sí, per saber si elles accepten el seu regal i per conèixer què li passa realment a ell.

4 estrellas revela la situació tan complicada de tres dels seus protagonistes

4 estrellas, a més de la trobada tan inesperada, ha anunciat una altra cosa molt important. Ni més ni menys que Julio i Marta han trencat, agafant camins separats. Així, ell ha decidit abandonar Vera i marxar a Madrid, on viu el seu germà.

Aquesta decisió li ha estat comunicada a Clara, la seva ex i part essencial del triangle amorós format. I ho ha fet deixant-li caure que potser ella també estaria disposada a deixar-ho tot i anar-se'n a la capital. D'aquesta manera, possiblement en un futur podrien superar tot el patiment viscut i donar-se una segona oportunitat.

Captura de '4 estrellas' amb Julio i Clara asseguts parlant
'4 estrellas' ha deixat clar que Julio se'n va fent una proposició inesperada a Clara | RTVE

4 estrellas, d'aquesta manera, ha posat la jove en una tessitura difícil, ja que encara està enamorada d'ell. No obstant això, sembla que aquesta vegada no cedirà i pensarà únicament en ella. Per aquest motiu, prendrà la determinació de quedar-se al poble i gaudir de tota la família i de la llar que ha format.

Precisament amb aquesta decisió, la filla de Ricardo continuarà ficant-se en problemes. A partir del capítol de demà, que ja serà el primer de la segona temporada, la veurem en situacions rocambolesques. Per exemple, acabarà a la presó amb la seva filla després de patir un accident de trànsit.

A més, en aquests nous episodis de 4 estrellas, Rita tindrà nou xicot, Rafael, i amb ell es descobrirà una nova família que arriba a la ficció. Família que revolucionarà Vera i, en especial, Marta. I és que un dels integrants d'aquella ha estat el seu últim afer i l'últim que li ha mentit, ja que té parella.

Per si no n'hi hagués prou, 4 estrellas mostrarà que Javier haurà d'ajudar el seu germà amb els seus problemes conjugals. Fins i tot sortiran a la llum diversos plans de boda, alhora que també tindrà lloc un enterrament. No es pot demanar res més.