Lydia Lozano sobre un fons de Madrid ia l'esquerra una rodona amb una figura d'un puma daurat

MOLT +

Lydia Lozano ens recomana el bar de Madrid on sopar amb uns amics: tapes a 14 €

Lydia Lozano ens revela la seva fascinació pel Trocadero Commodore, un local informal que uneix la fusió del menjar espanyol amb la japonesa

En una agradable conversa amb E-Notícies, Lydia Lozano ens ha compartit amb entusiasme la seva recomanació per a una nit perfecta a Madrid. En aquesta ocasió ens convida a descobrir l'encant del Trocadero Commodore, un local que combina l'essència de la cuina espanyola amb tocs japonesos. Amb tapes a tan sols 14 €, Lozano ens assegura una experiència gastronòmica única al costat dels seus amics.

Kiko Hernández, Kiko Matamoros, Chelo García Cortés, Lydia Lozano i María Patiño amb Marc Giró a Late Xou
Lydia podria celebrar els nous èxits en aquest restaurant | RTVE

Segons Lydia Lozano, l'ambient del Trocadero Commodore el transporta als dies assolellats i les nits vibrants de Marbella. Tot i no ser una assídua de la vida nocturna, la periodista ens confessa gaudir enormement de les prolongades sobretaules i la música en directe ocasionalment, cosa que gaudeix. Per a ella, el Trocadero representa un recés de diversió i distensió al bullici de la capital espanyola.

Lydia Lozano adora l'ambient que es respira en aquest restaurant

El Grup Trocadero és una de les empreses de restauració més destacades a la Costa del Sol. Fa uns anys va decidir expandir el seu èxit a la bulliciosa ciutat de Madrid amb ganes d'emprendre nous reptes. Des de llavors, el lloc ha mantingut el seu esperit festiu i informal dels quiosquets costaners, oferint una experiència que combina la frescor provinent del mar amb tocs innovadors.

Amb una decoració que evoca la presència de platja mitjançant l'ús de fusta i plantes, l'ambient transporta una guingueta andalusa. A més de la seva oferta basada en peix fresc, el local ha incorporat una secció japonesa, afegint així una dimensió internacional a la seva cuina. Com a novetat, ara també inclouen picades d'ullet a la cuina madrilenya, brindant una fusió de sabors.

Amb un total d'11 establiments i un festival anual de flamenc, el Grup Trocadero ofereix una experiència gastronòmica completa i entretinguda. Entre els plats més destacats de la seva carta hi ha una selecció de formatges a 19 € la mitjana ració o 25 € la sencera. Per als amants del tàrtar, ofereixen opcions com el bou per 32 €, o el més econòmic, el de peix a la llimona, per 24 €.

Preus una mica elevats, però assequibles. Així és la fusió mediterrània-japonesa que enamora Lydia Lozano

Els nigiris, venuts cada 2 peces, presenten opcions com tonyina vermella en escabetx, bou flamejat per 9 €. El més sofisticat seria el de 17 €, que combina bou, vieira i caviar. Pel que fa a la tapa clàssica, el local ofereix croquetes o patates braves amb pernil per 15 € la ració.

Els arrossos, ideals per compartir, estan disponibles a 24 € per persona. Les opcions per a aquesta especialitat serien arròs a banda, ploma ibèrica o l'arròs de carrabiners, sent aquest darrer el més car, per 41 €. Per a aquells que prefereixin carns a la brasa, les opcions van des d'entrecot fins a filet per al voltant de 30 €.

El lloc té una puntuació de 3,5 a TripAdvisor, però amb poques valoracions, això pel fet que el lloc va obrir fa poc a la capital. Els pocs que han visitat i comentat sobre el lloc diuen que el menjar estava molt ric, encara que una mica car. Potser després de la recomanació de Lydia Lozano, el local adquireixi més popularitat.