Lydia Lozano ens recomana el bar de Madrid on sopar amb uns amics: tapes a 14 €
Lydia Lozano ens revela la seva fascinació pel Trocadero Commodore, un local informal que uneix la fusió del menjar espanyol amb la japonesa
En una agradable conversa amb E-Notícies, Lydia Lozano ens ha compartit amb entusiasme la seva recomanació per a una nit perfecta a Madrid. En aquesta ocasió ens convida a descobrir l'encant del Trocadero Commodore, un local que combina l'essència de la cuina espanyola amb tocs japonesos. Amb tapes a tan sols 14 €, Lozano ens assegura una experiència gastronòmica única al costat dels seus amics.
Segons Lydia Lozano, l'ambient del Trocadero Commodore el transporta als dies assolellats i les nits vibrants de Marbella. Tot i no ser una assídua de la vida nocturna, la periodista ens confessa gaudir enormement de les prolongades sobretaules i la música en directe ocasionalment, cosa que gaudeix. Per a ella, el Trocadero representa un recés de diversió i distensió al bullici de la capital espanyola.
Lydia Lozano adora l'ambient que es respira en aquest restaurant
El Grup Trocadero és una de les empreses de restauració més destacades a la Costa del Sol. Fa uns anys va decidir expandir el seu èxit a la bulliciosa ciutat de Madrid amb ganes d'emprendre nous reptes. Des de llavors, el lloc ha mantingut el seu esperit festiu i informal dels quiosquets costaners, oferint una experiència que combina la frescor provinent del mar amb tocs innovadors.
Amb una decoració que evoca la presència de platja mitjançant l'ús de fusta i plantes, l'ambient transporta una guingueta andalusa. A més de la seva oferta basada en peix fresc, el local ha incorporat una secció japonesa, afegint així una dimensió internacional a la seva cuina. Com a novetat, ara també inclouen picades d'ullet a la cuina madrilenya, brindant una fusió de sabors.
Amb un total d'11 establiments i un festival anual de flamenc, el Grup Trocadero ofereix una experiència gastronòmica completa i entretinguda. Entre els plats més destacats de la seva carta hi ha una selecció de formatges a 19 € la mitjana ració o 25 € la sencera. Per als amants del tàrtar, ofereixen opcions com el bou per 32 €, o el més econòmic, el de peix a la llimona, per 24 €.
Preus una mica elevats, però assequibles. Així és la fusió mediterrània-japonesa que enamora Lydia Lozano
Els nigiris, venuts cada 2 peces, presenten opcions com tonyina vermella en escabetx, bou flamejat per 9 €. El més sofisticat seria el de 17 €, que combina bou, vieira i caviar. Pel que fa a la tapa clàssica, el local ofereix croquetes o patates braves amb pernil per 15 € la ració.
Els arrossos, ideals per compartir, estan disponibles a 24 € per persona. Les opcions per a aquesta especialitat serien arròs a banda, ploma ibèrica o l'arròs de carrabiners, sent aquest darrer el més car, per 41 €. Per a aquells que prefereixin carns a la brasa, les opcions van des d'entrecot fins a filet per al voltant de 30 €.
El lloc té una puntuació de 3,5 a TripAdvisor, però amb poques valoracions, això pel fet que el lloc va obrir fa poc a la capital. Els pocs que han visitat i comentat sobre el lloc diuen que el menjar estava molt ric, encara que una mica car. Potser després de la recomanació de Lydia Lozano, el local adquireixi més popularitat.
Més notícies: