Miguel G. Aracil

Imatge de l'escriptor Miguel Aracil

Miguel Aracil és un periodista i escriptor que va néixer a Barcelona el maig de 1955. Tot i que va fer els seus primers passos en el món de la informació parlant d'esports de risc i naturalesa, ara es dedica a parlar de misteris.

Té moltes aficions, entre elles, és un gran amant dels animals —especialment dels gats— i del bushcraft. Encara que la veritable passió d'Aracil és tot allò que envolta el misteri i lo ocult, ja que des de petit és una cosa que li ha cridat molt l'atenció. Escriu sobre tot allò que té dues explicacions: la racional i l'ortodoxa, i la paral·lela, “maleïda” o heterodoxa. La realitat és que gaudeix escorxant ortodoxos, ‘ciencillas’ i empoltronats.

 

Aracil compta amb una àmplia experiència professional, ja que ha estat col·laborador en molts mitjans de comunicació. Ha estat signatura de mitjans com Más Allá de la Ciencia, Año/Cero i Enigmas Express.
També ha sigut director de Mundo Oculto, Sabat 200, i Ritos y Tradiciones. A més a més, ha sigut coordinador de redacció de Karma 7 i corresponsal de Misterios de la Arqueología.

 

La seva llarga trajectòria l'ha portat a tenir 400 reportatges publicats i 64 llibres editats. Algunes de les seves obres que parlen d'enigmes i misteris són: 20 relatos inquietantesCataluña, guía del terrorDioses, megalitos y fuerzas telúricas, Fichero incómodo de la Cataluña extraña y misteriosa, i V de Vampiro, entre moltes altres. Amb aquesta àmplia experiència, decideix sumar-se a l'equip d'E-Notícies per a contribuir amb l'escriptura d'articles relacionats amb la temàtica de misteris i enigmes.

 

El meu correu electrònic | El meu Facebook | El meu Twitter | Els meus llibres

Notícies publicades
Castell de Lastours
Crucifix de la muntanya de Montserrat amb el monestir de fons
Placa del carrer dels templers a Barcelona