Joaquín Rivera Chamorro

Imatge del redactor Joaquín Rivera Chamorro

Joaquín Rivera Chamorro és expert en seguretat. Ha cursat el Màster en Pau, Seguretat i Defensa i és doctorant en Seguretat Internacional a la Branca d'Història Militar i de les Relacions Internacionals.

És autor de diversos llibres com Crónicas desde el Rif: Las vivencias de los corresponsales de guerra en la Campaña de Melilla de 1909 i Nacionalistas y Militares: Influencia del Pretorianismo y el Militarismo en la evolución de los nacionalismos centrífugos en España entre 1868 y 1936.

A més a més, té un canal de YouTube on parla, fonamentalment, d'Història Contemporània. Ha abordat temes relacionats amb la història Nacionalisme Català en totes les seves variants. Actualment, viu a Països Baixos i el pots llegir a E-Notícies cada dimecres.

 

 

El meu correu electrònic | El meu LinkedIn | El meu Facebook | El meu Twitter | El meu canal de YouTube | Els meus llibres

Notícies publicades
Una dona tinent del Maquis de la França Lliure parla amb altres guerrillers.
Jaime Milans del Bosch i Ussía menjant un entrepà
Francisco Javier Giroěn amb sembrant seriós
Imatge en primer pla de Valentí Almirall
Dos oficials de les Nacions Unides, un francès i un espanyol, revisen unes perforacions en presència de soldats israelians del Batalló Yahalom
Un moment del judici pels successos de Prat de Molló
Detenció de Lluis companys el 1934
Militars a la guerra d'Israel
Caricatura Clara Campoamor i Victoria Kent
Julián Basteiro amb el coronel Casado llegint el comunicac per ràdio