Bernardo Fernández

Imatge del redactor Bernardo Fernández

Bernardo Fernández Martínez, nascut a Barcelona (1952), és un polític català que compta amb una àmplia trajectòria professional. Va ser diputat al Parlament de Catalunya des del 1999 fins al 2006 i, després, va adquirir un càrrec de confiança de l'alcaldia de Barcelona entre el 2007 i el 2011.

Tot i això, no sempre s'ha dedicat a la política, ja que també ha estat gerent d'una empresa de restauració de pells entre 2012 i 2019. Bernardo es va iniciar en el món de la comunicació sent columnista del diari ABC, a la secció de Catalunya des de 2004 fins 2014. I actualment és col·laborador habitual d'E-Notícies i El Catalán.

A més, és autor de diverses novel·les i diversos relats. Recentment, el setembre passat, va publicar la novel·la El gran disparate de la mà de l'editorial Corona Borealis.

 

El meu correu electrònic | El meu llibre

Notícies publicades
Muntatge de la pujada del preu dels aliments, en què veiem uns bitllets, un home sorprès i un prestatge de la fruita
Muntatge amb dos primers plans de Salvador Illa a l'esquerra i Pere Aragonès a la dreta, mirant-se l'un a l'altre
Pla mitjà de Pedro Sánchez somrient i amb la mà al pit
Muntatge de Feijóo, Puigdemont i Sánchez
Muntatge de Pedro Sánchez amb Puigdemont i Oriol Junqueras mirant-lo
Aparador d'una immobiliària, 9 d'agost de 2023
Primer pla de Pedro Sánchez amb cara de circumstàncies i de fons una senyera
Cartell de "Es Lloga"
Muntatge fotogràfic amb els 2 líders independentistes Puigdemont i Junqueras, amb Pedro Sánchez en primer pla i una manifestació plena d'estelades de fons
El líder del PP i candidat a la Presidència del Govern, Alberto Núñez Feijóo, durant la primera sessió del debat d'investidura del líder del PP, al Congrés dels Diputats, el 26 de setembre del 2023, a Madrid