Muntatge de fotos de Gabriela Guillén al plató de 'Y ahora Sonsoles' i una imatge de Bertín Osborne

L'ultimàtum de Gabriela Guillén a Bertín Osborne a 'Y ahora Sonsoles'

Gabriela Guillén assegura que es farà la prova de paternitat

Gabriela Gullén ha reaparegut a Y ahora Sonsoles per deixar clara com és la seva situació actual amb Bertín Osborne. I, de la mateixa manera, ha volgut posar fi a totes les mentides i especulacions que hi han sorgit.

Molt molesta amb l'artista, Gabriela ha deixat molt clar que ella no li ha demanat res Bertín i ja no n'espera res. És més, està disposada a fer-se la prova de paternitat per si mateixa, sense que ell li ho demani.

Durant la seva entrevista, Gabriela Guillén li ha explicat a Sonsoles Ónega que el que li ha dolgut més és assabentar-se per la premsa que Bertín volia demanar aquesta prova d'ADN al seu fill.

Captura de Gabriela Guillén al programa 'Y ahora Sonsoles' parlant sobre el seu acord econòmic amb Bertín Osborne
Gabriela Guillén respon a les últimes polèmiques a 'Y ahora Sonsoles'. | Atresmedia

"M'he assabentat de la prova de paternitat per vosaltres", ha explicat. "Em sento decebuda amb ell. A mi no m'ho ha demanat mai, i m'estranya que ho hagi fet ara", ha apuntat sobre això.

És més, la model ha deixat clar que hauria preferit que la notícia del seu embaràs mai no hagués sortit a la llum. "Volia portar-lo en secret i que no saltés mediàticament", ha remarcat.

"La informació que s'ha donat cal contrastar-la, perquè ell m'ha dit que no volia la prova. Però no tinc cap problema a fer-me-la", s'ha defensat Guillén.

Gabriela Guillén aclareix les últimes polèmiques

Lamentablement, tot indica que actualment la relació entre Gabriela i Bertín està completament trencada. És més, ja ni tan sols parlen.

"Ja no parlo amb Bertín, però li vaig reclamar què estava passant. Em va dir que tot era mentida", ha assenyalat. "Ell no té cap motiu per dubtar que sigui el pare, però entenc que la família li hagi demanat el test de paternitat".

De la mateixa manera, Gabriela ha insistit que ella no té cap problema a fer-se la prova. "Me la faré sense que ell me la demani", ha informat Sonsoles.

Captura de Gabriela Guillén asseguda al plató de 'Y ahora Sonsoles' parlant sobre la seva relació amb Bertín Osborne
Gabriela Guillén assegura que no vol res de Bertín Osborne. | Atresmedia

A més, Gabriela també ha destacat que, malgrat el que s'ha dit, no ha arribat a cap mena d'acord econòmic amb Bertín i que l'única intenció de l'artista a l'hora de donar-li els diners era "netejar-ne la consciència".

"Li vaig dir que no volia res si no estava pendent de l'embaràs", s'ha queixat Guillén obertament. "Bertín em va dir 'grassoneta et faig transferències perquè et compris vestits'".

Així, enmig de tot l'enrenou que s'ha generat, Gabriela Guillén sembla que ha pres una decisió important amb el seu fill.

"El nen portarà el meu cognom", ha deixat molt clar. "El meu fill té dret a saber qui és el seu pare. El més important és la felicitat del meu fill, estic disposada a tot", ha assenyalat contundent.